Neler Yeni

Üst düzey FPS oyuncu mouse

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
logitech g pro
zowie fk 1 ve diğer modelleri

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Selamlar, profesyonel dereceye yakın bir şekilde Valorant oynuyorum. şuan ki mousemi kırdım zaten çok üst düzey bir şey değildi. Daha iyi bir şeye geçmek istiyorum şuanlık kafamda STEELSERİES RİVAL 650 var ama bir de sizin önerilerinizi öğrenmek istiyorum.
Yanlış anlama valorantta rankın ne

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
logitech g pro
zowie fk 1 ve diğer modelleri
Öncelikle Teşekkürler, ikinizin de önerilerine göz attım. SPAWL logitech g pro şuanlık bütçemi aşıyor, zowie tarafındaysa arkadaşlarım güzel olduğunu vs. söyledi ama marka hakkında çok bir bilgim yok fiyatı makul zowie şuanlık bana daha yakın geliyor, ayrıca G pro yu önerdiğine dayanarak G603 lightspeed hakkında bir bilgin var mı diye soracağım. Diğer bir öneride Endgame Gear XM1R önermişsin ŞEHİD PİYADE ilk defa gördüğüm bir marka açıkçası hiç bir fikrim de yok. Biraz bilgilendirebilirsen sevinirim.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Öncelikle Teşekkürler, ikinizin de önerilerine göz attım. SPAWL logitech g pro şuanlık bütçemi aşıyor, zowie tarafındaysa arkadaşlarım güzel olduğunu vs. söyledi ama marka hakkında çok bir bilgim yok fiyatı makul zowie şuanlık bana daha yakın geliyor, ayrıca G pro yu önerdiğine dayanarak G603 lightspeed hakkında bir bilgin var mı diye soracağım. Diğer bir öneride Endgame Gear XM1R önermişsin ŞEHİD PİYADE ilk defa gördüğüm bir marka açıkçası hiç bir fikrim de yok. Biraz bilgilendirebilirsen sevinirim.
Şu anda en kaliteli 2. sensör bu ürünlerde bulunuyor. Yurt dışında fazlasıyla bilinen ve alıcısı olan kaliteli bir markadır. Zowie alacağıma bunu alırım.

İçinden yedek teflon skatezleri çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Gayet kaliteli bir ürün gözünüz arkada kalmaz. Belki dua bile edersiniz bana iyiki önermiş diye. :D

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Şu anda en kaliteli 2. sensör bu ürünlerde bulunuyor. Yurt dışında fazlasıyla bilinen ve alıcısı olan kaliteli bir markadır. Zowie alacağıma bunu alırım.

İçinden yedek teflon skatezleri çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Gayet kaliteli bir ürün gözünüz arkada kalmaz. Belki dua bile edersiniz bana iyiki önermiş diye. :D
Çok bilmediğimden mi bilmiyorum ama şuanda aşırı derecede ilgimi çekiyor bu mouse. Ayrıca geri dönüş yaptığın için çok teşekkürler biraz daha araştırıcam alırsam seni buradan bilgilendireceğim. :D

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord