Siyah yeni çıktı hocam trye ne zaman gelir bilmem. Açıkçası morunu ben görüşüş olarak beğendimOnun da siyahı yokmuş hocam ya mor ve yeşil var onlar da çok çirkin![]()
Problem sayılabilecek tek özelliği rgb ayarlarken uygulamasından renginin yanlış ayarlanabiliyor olması. Başka problemi yokCyclone 2 nin kronik sorunu varmı peki arkadaşlar drift çok zor onu anladım fakat lb rb tuslari sağlammı xbox tarafında oda problemdi çünkü ondan soruyorum
Oda çok problem değil hocam gerçekten arastirdigim kadarıyla ömürlük gamepad gibi duruyor stok gelir gelmez alıcam dpad tuşları falanda mekanikmis galiba blue switchler gibi biraz sesli diye yazmış yabancı inceleme sitesiSiyah yeni çıktı hocam trye ne zaman gelir bilmem. Açıkçası morunu ben görüşüş olarak beğendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Problem sayılabilecek tek özelliği rgb ayarlarken uygulamasından renginin yanlış ayarlanabiliyor olması. Başka problemi yok
O kadar sesli değil. Önceki modeller (g7 gibi) daha sesliydi şu an cyclone 2 gene sesli ama aşırı da değil. Mekanik tuş sonuçta sesli olmak zorunda.Oda çok problem değil hocam gerçekten arastirdigim kadarıyla ömürlük gamepad gibi duruyor stok gelir gelmez alıcam dpad tuşları falanda mekanikmis galiba blue switchler gibi biraz sesli diye yazmış yabancı inceleme sitesi
Ses ten ziyade sağlam olsunda gerisi önemli değil gerçekten bıktım gamepad degistirmekten bundan onceki koldada B tuşu bir basıyor bir basmiyorduO kadar sesli değil. Önceki modeller (g7 gibi) daha sesliydi şu an cyclone 2 gene sesli ama aşırı da değil. Mekanik tuş sonuçta sesli olmak zorunda.
Güzel kol hocam cyclone 2. Siyahı gelse d10'un kesin alın derdim ama elime çok güzel oturdu. Üstelik abxy ve dpad hissiyatını cyclone 2 ye göre daha çok beğendim.Ses ten ziyade sağlam olsunda gerisi önemli değil gerçekten bıktım gamepad degistirmekten bundan onceki koldada B tuşu bir basıyor bir basmiyordu
O kadar da yüksek değilmiş açıkcası ben elimin konumunda bi değişiklik hissetmedim cyclone 2'ye göre. Yarış oyunları ve fps haricinde bence d10 alır, malzeme kalitesi ele daha hoş geliyor ama tetik kilidi varken basması zor(daha sert cyclone 2'ye göre tetik kilitleri) ve tetik mesafesi kilitli değilken de kısa. Aynı zamanda sticklerin hareket etmesi için gereken kuvvet de düşük yani daha hafif stickleri var. Cyclone 2de ise bu saydığım özellikler tamamen fps ve yarış oyunları için işe yarar özellikler, özellikle kendim çok fazla f1 oynadığımdan hikayeli oyunlar dışında cyclone 2'yi kullanırım gibi duruyor. Hikayeli veya chill takılacağım oyunlarda ise d10D10 stick yüksek diyordunuz ne kadar yüksek oda xbox tasarımında ama renk açısından hic begenmedim.
cyclone 2 vs d10 desek sizce hangisi alır hocam
Hocam x20 kullandınız mı easysmx in? O nasıldır d10 ve cyclone 2 ye kıyaslaO kadar da yüksek değilmiş açıkcası ben elimin konumunda bi değişiklik hissetmedim cyclone 2'ye göre. Yarış oyunları ve fps haricinde bence d10 alır, malzeme kalitesi ele daha hoş geliyor ama tetik kilidi varken basması zor(daha sert cyclone 2'ye göre tetik kilitleri) ve tetik mesafesi kilitli değilken de kısa. Aynı zamanda sticklerin hareket etmesi için gereken kuvvet de düşük yani daha hafif stickleri var. Cyclone 2de ise bu saydığım özellikler tamamen fps ve yarış oyunları için işe yarar özellikler, özellikle kendim çok fazla f1 oynadığımdan hikayeli oyunlar dışında cyclone 2'yi kullanırım gibi duruyor. Hikayeli veya chill takılacağım oyunlarda ise d10
X20 kullanmadım ama cyclone 2'ye birebir rakip olduğu söylenen bir kol. Arkadaşlarımdan alan olursa veya ucuza bulabilirsem denemek istiyorum kesinlikle. Cyclone 2ye göre dezavantajı tmr olmaması, pc uygulaması olmaması ve şarj standı olmaması. Avantajı ise 4 arka butonu olmasıHocam x20 kullandınız mı easysmx in? O nasıldır d10 ve cyclone 2 ye kıyasla