Üst düzey mouse, klavye, kulaklık ve mikrofon önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
20000
Arkadaşlar merhaba üst düzey bir oyuncu bilgisayarı topladım ve şimdi ekipmanlarını alacağım genel olarak FPS oyunları oynuyorum toplam 15bin TL'ye kadar klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz? Mikrofon için ayrı bir bütçem var 5k gibi.
Mikrofon: Yayıncılık düşünüyorum bu yüzden ses kalitesi buna uygun olmalı.
Klavye: Rapid trigger + snap tap özelliği ve F1, F2 tuşlarının olması tercihim. (Wooting 60HE düşünüyordum ama biraz pahalı sanırım vergilerle birlikte)
Mouse: Kablosuz (ör. Olarak ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition) düşünmüştüm alınır mı?
Kulaklık: Kablosuz ve FPS oyunlarında en iyi ses kasmaya olanak tanıyan
Önerilerinizi yukarıda belirttiğim koşullarda yapabilirseniz çok sevinirim. Piyasada çok fazla çeşit olduğundan dolayı karar vermekte zorlanıyorum. Ek olarak sizce marka mı tercih etmeliyim? Yoksa Wraith gibi e-spor markalarını mı tercih etmeliyim?

mikrofon quadcast .
mouse lamzu çok kullanıyor. fps e-sporcuları . yada süperlight
klavye wraith w75 . rapid trigger varmı bilmiyorum ama .
kulaklık logitech g733

Mikrofon için ayrı bir bütçem var 5k gibi.
Mikrofon olarak Maono PD400X, 4 kutup desenlerine ihtiyaç olacaksa da (fiyatı biraz daha düştüğü takdirde) JBL Quantum Stream Studio öneririm. Bu iki mikrofon da Quadcast'ten daha iyidir. Kasım sonuna kadar belki daha iyi bir seçenek oluşabilir.

Arkadaşlar merhaba üst düzey bir oyuncu bilgisayarı topladım ve şimdi ekipmanlarını alacağım genel olarak FPS oyunları oynuyorum toplam 15bin TL'ye kadar klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz? Mikrofon için ayrı bir bütçem var 5k gibi.
Klavye: Rapid trigger + snap tap özelliği ve F1, F2 tuşlarının olması tercihim. (Wooting 60HE düşünüyordum ama biraz pahalı sanırım vergilerle birlikte)
Mouse: Kablosuz (ör. Olarak ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition) düşünmüştüm alınır mı?
Kulaklık: Kablosuz ve FPS oyunlarında en iyi ses kasmaya olanak tanıyan
Önerilerinizi yukarıda belirttiğim koşullarda yapabilirseniz çok sevinirim. Piyasada çok fazla çeşit olduğundan dolayı karar vermekte zorlanıyorum. Ek olarak sizce marka mı tercih etmeliyim? Yoksa Wraith gibi e-spor markalarını mı tercih etmeliyim?
klavye : https://www.akakce.com/klavye/en-uc...anik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1050795950.html
mouse : https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-v2
kulaklık : https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,301547768.html

Elbette daha iyi seçenekler olabilir, zaten üzerine bütçe kalıyor, quadcast mic önerebilirim, alternatif neler vardır bilmiyorum.

mikrofon quadcast .
mouse lamzu çok kullanıyor. fps e-sporcuları . yada süperlight
klavye wraith w75 . rapid trigger varmı bilmiyorum ama .
kulaklık logitech g733
hocam lamzu olarak bu mouse nasıldır?

hocam lamzu olarak bu mouse nasıldır?
Elinize uygunsa . Neden olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,146
Üyeler
183,530
Son üye