burhannyavuz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Burhan Yavuz
- Bütçe
- 20000
Arkadaşlar merhaba üst düzey bir oyuncu bilgisayarı topladım ve şimdi ekipmanlarını alacağım genel olarak FPS oyunları oynuyorum toplam 15bin TL'ye kadar klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz? Mikrofon için ayrı bir bütçem var 5k gibi.
Mikrofon: Yayıncılık düşünüyorum bu yüzden ses kalitesi buna uygun olmalı.
Klavye: Rapid trigger + snap tap özelliği ve F1, F2 tuşlarının olması tercihim. (Wooting 60HE düşünüyordum ama biraz pahalı sanırım vergilerle birlikte)
Mouse: Kablosuz (ör. Olarak ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition) düşünmüştüm alınır mı?
Kulaklık: Kablosuz ve FPS oyunlarında en iyi ses kasmaya olanak tanıyan
Önerilerinizi yukarıda belirttiğim koşullarda yapabilirseniz çok sevinirim. Piyasada çok fazla çeşit olduğundan dolayı karar vermekte zorlanıyorum. Ek olarak sizce marka mı tercih etmeliyim? Yoksa Wraith gibi e-spor markalarını mı tercih etmeliyim?
Mikrofon: Yayıncılık düşünüyorum bu yüzden ses kalitesi buna uygun olmalı.
Klavye: Rapid trigger + snap tap özelliği ve F1, F2 tuşlarının olması tercihim. (Wooting 60HE düşünüyordum ama biraz pahalı sanırım vergilerle birlikte)
Mouse: Kablosuz (ör. Olarak ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition) düşünmüştüm alınır mı?
Kulaklık: Kablosuz ve FPS oyunlarında en iyi ses kasmaya olanak tanıyan
Önerilerinizi yukarıda belirttiğim koşullarda yapabilirseniz çok sevinirim. Piyasada çok fazla çeşit olduğundan dolayı karar vermekte zorlanıyorum. Ek olarak sizce marka mı tercih etmeliyim? Yoksa Wraith gibi e-spor markalarını mı tercih etmeliyim?