Neler Yeni

Üst Düzey PC Tavsiyesi: 70K-80K Bütçe

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Şimdiden konuya tıkladığınız için teşekkürler

Kisaca ozetlemek gerekirse bilgisayardan herkes gibi kabaca anlıyorum , hangi donanım yada ek parça ile uyar yada uymaz veya daha üst performans nasil alınır pek hakim degilim.

Saunda çalışıyorum ve bir sonraki ay elimde 70k gibi bı para olucak toplamda ve üst düzey bı PC istiyorum ne eksik tabii ki tecrübe ve bilgi sizden ricam ne tür bir toplama PC almam lazım fiyatı zorlarsam 80e çıkarım ama 70 de kalmak benim için daha iyi olur şimdiden cevap yazan yazmayana teşekkürler.

tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum.

Şimdiden konuya tıkladığınız için teşekkürler

Kisaca ozetlemek gerekirse bilgisayardan herkes gibi kabaca anlıyorum , hangi donanım yada ek parça ile uyar yada uymaz veya daha üst performans nasil alınır pek hakim degilim.

Saunda çalışıyorum ve bir sonraki ay elimde 70k gibi bı para olucak toplamda ve üst düzey bı PC istiyorum ne eksik tabii ki tecrübe ve bilgi sizden ricam ne tür bir toplama PC almam lazım fiyatı zorlarsam 80e çıkarım ama 70 de kalmak benim için daha iyi olur şimdiden cevap yazan yazmayana teşekkürler.

tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum.
sonraki ay elinde para hazır oldugunda gel tr de bir gün diger günü tutmaz

sonraki ay elinde para hazır oldugunda gel tr de bir gün diger günü tutmaz
Yorum için saol ama benim aklımda marka yada ekran kartı bile yok en azından fikir alabilmek umudu ile açtım ki indirim kovayalabileyim yada uyguna alabileyim diye

Yorum için saol ama benim aklımda marka yada ekran kartı bile yok en azından fikir alabilmek umudu ile açtım ki indirim kovayalabileyim yada uyguna alabileyim diye
tamamda hocam şimdi önerecegimiz ürünler 1 ay sonra aynı fiyata bulamayabilirsiinz fikir olsa bile verdigimiz öneri hatalı olur mayıs ayında sistemi alacagınız zaman paranız cebinizde hazır oldugunda gelmek daha avantajlı belki bir bakmıssın sizin alacagınız dönemde f/p sistem çıkar onu alrısınız belki parça fiyatları öyle bir artar ki alacagınız ürünlerin bir altına düşmek zorunda kalırsıınz aynı apraya belki stoklar azalır anlatabildimmi siz bu süre zarfında yotube da takip edin sorna elinizde para hazır oldugunda gelirsiniz tertemiz en güncel öneriyi alırısınz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,199
Üyeler
173,148
Son üye
pameria
Geri