Ekran kartınız 37 cm'den uzun değilse bu kasa size uyar.Msi 3070 ti suprim x 33.5mm sığacak
Msi coreliquid 280mm sıvı soğutucuyu üste takmak istiyorum.
Atx z690 anakart var
Bunları mag gungir 110m kasaya sığdıramadım 1.5-2.5 k arası bir kasa önerebilir misiniz?
gungnir e sığdırmak için alttaki harddisk yuvasını bir tık kaydırmak gerekiyor. o zaman ön tarafa 280 lik sığıyor.Msi 3070 ti suprim x 33.5mm sığacak
Msi coreliquid 280mm sıvı soğutucuyu üste takmak istiyorum.
Atx z690 anakart var
Bunları mag gungir 110m kasaya sığdıramadım 1.5-2.5 k arası bir kasa önerebilir misiniz?
Hocam bunda ben sıvı soğutmayı üste taksam anakarta değmeyecek mi?Ekran kartınız 37 cm'den uzun değilse bu kasa size uyar.
Lian Li Lancool 215 Mesh Siyah ARGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN215X.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet denedim fakat ekran kartım sığmadı. O yüzden üste takabileceğim bir kasa önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.gungnir e sığdırmak için alttaki harddisk yuvasını bir tık kaydırmak gerekiyor. o zaman ön tarafa 280 lik sığıyor.
Değmeyecek şekilde tasarlanıyor.Hocam bunda ben sıvı soğutmayı üste taksam anakarta değmeyecek mi?
Evet denedim fakat ekran kartım sığmadı. O yüzden üste takabileceğim bir kasa önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.
Üste radyatör + fanları (Msi coreliquid 280R modeli) sığar derseniz alayım hocamDeğmeyecek şekilde tasarlanıyor.
Şuan her şey msi olduğundan bu gungnir i iade edip bunu alabilirim ama fan ve radyatör direkt üste bağlandığında z690 anakartın soğutmasına değmezse ben tamamım hocamEnchant Your Setup – MAG VAMPIRIC 300R
Cast light upon your setup with the MAG VAMPIRIC 300 Series. Designed with utilitarian features and heavy emphasis on ARGB lighting, this gaming PC case is really what makes you a gamer.www.msi.com
MSI MAG VAMPIRIC 300R Lamine Temperli Cam 1 x A-RGB Fan 1 x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG VAMPIRIC 300R Lamine Temperli Cam 1 x A-RGB Fan 1 x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Msi isterseniz : 1837 TL
yorumlarda dediğiniz şekilde montaj yapılmış hali var. uzak çekmiş ama fanlardan anlaşılıyor. Amazon olduğu için uymazsa iade ederseniz. Pasific blue rengi biraz daha ucuzÜste radyatör + fanları (Msi coreliquid 280R modeli) sığar derseniz alayım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan her şey msi olduğundan bu gungnir i iade edip bunu alabilirim ama fan ve radyatör direkt üste bağlandığında z690 anakartın soğutmasına değmezse ben tamamım hocam
Kafadan sığar veya sığmaz diyemiyorum. Diğerlerinden çok daha kalın bir soğutucu değilse sığması lazım.Üste radyatör + fanları (Msi coreliquid 280R modeli) sığar derseniz alayım hocam
Çok teşekkür ederimyorumlarda dediğiniz şekilde montaj yapılmış hali var. uzak çekmiş ama fanlardan anlaşılıyor. Amazon olduğu için uymazsa iade ederseniz. Pasific blue rengi biraz daha ucuz
evet muhtemelen sığar şuan aldığım kasada egzoz fanını indiremediğim için anakarta değmese de sığmıyordu. Bunda sığar muhtemelen teşekkür ederimKafadan sığar veya sığmaz diyemiyorum. Diğerlerinden çok daha kalın bir soğutucu değilse sığması lazım.
Anakartın üst sınırı çizdiğim sınıra yakın olması lazım. O kadar boşluğa muhtemelen sığar.
Alıntıyı görüntüle
Maviyi aldım hocam teşekkürler umarım iademi kabul ederler gungnir 110m iyorumlarda dediğiniz şekilde montaj yapılmış hali var. uzak çekmiş ama fanlardan anlaşılıyor. Amazon olduğu için uymazsa iade ederseniz. Pasific blue rengi biraz daha ucuz