Neler Yeni

Çözüldü✓ Üst kısma 280mm radyatör sığacak kasa önerisi

bbking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
Msi 3070 ti suprim x 33.5mm sığacak
Msi coreliquid 280mm sıvı soğutucuyu üste takmak istiyorum.
Atx z690 anakart var
Bunları mag gungir 110m kasaya sığdıramadım 1.5-2.5 k arası bir kasa önerebilir misiniz?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Msi 3070 ti suprim x 33.5mm sığacak
Msi coreliquid 280mm sıvı soğutucuyu üste takmak istiyorum.
Atx z690 anakart var
Bunları mag gungir 110m kasaya sığdıramadım 1.5-2.5 k arası bir kasa önerebilir misiniz?
gungnir e sığdırmak için alttaki harddisk yuvasını bir tık kaydırmak gerekiyor. o zaman ön tarafa 280 lik sığıyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

bbking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gungnir e sığdırmak için alttaki harddisk yuvasını bir tık kaydırmak gerekiyor. o zaman ön tarafa 280 lik sığıyor.
Evet denedim fakat ekran kartım sığmadı. O yüzden üste takabileceğim bir kasa önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Evet denedim fakat ekran kartım sığmadı. O yüzden üste takabileceğim bir kasa önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.

Msi isterseniz : 1837 tl

bbking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
Değmeyecek şekilde tasarlanıyor.
Üste radyatör + fanları (Msi coreliquid 280R modeli) sığar derseniz alayım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi isterseniz : 1837 TL
Şuan her şey msi olduğundan bu gungnir i iade edip bunu alabilirim ama fan ve radyatör direkt üste bağlandığında z690 anakartın soğutmasına değmezse ben tamamım hocam

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Üste radyatör + fanları (Msi coreliquid 280R modeli) sığar derseniz alayım hocam

Şuan her şey msi olduğundan bu gungnir i iade edip bunu alabilirim ama fan ve radyatör direkt üste bağlandığında z690 anakartın soğutmasına değmezse ben tamamım hocam
yorumlarda dediğiniz şekilde montaj yapılmış hali var. uzak çekmiş ama fanlardan anlaşılıyor. Amazon olduğu için uymazsa iade ederseniz. Pasific blue rengi biraz daha ucuz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kafadan sığar veya sığmaz diyemiyorum. Diğerlerinden çok daha kalın bir soğutucu değilse sığması lazım.

Anakartın üst sınırı çizdiğim sınıra yakın olması lazım. O kadar boşluğa muhtemelen sığar.

1646429936432.png

bbking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
yorumlarda dediğiniz şekilde montaj yapılmış hali var. uzak çekmiş ama fanlardan anlaşılıyor. Amazon olduğu için uymazsa iade ederseniz. Pasific blue rengi biraz daha ucuz
Çok teşekkür ederim

Kafadan sığar veya sığmaz diyemiyorum. Diğerlerinden çok daha kalın bir soğutucu değilse sığması lazım.

Anakartın üst sınırı çizdiğim sınıra yakın olması lazım. O kadar boşluğa muhtemelen sığar.

Alıntıyı görüntüle
evet muhtemelen sığar şuan aldığım kasada egzoz fanını indiremediğim için anakarta değmese de sığmıyordu. Bunda sığar muhtemelen teşekkür ederim

Maviyi aldım hocam teşekkürler umarım iademi kabul ederler gungnir 110m i

Son düzenleme:
Top Bottom