somoncum
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,507
- Bütçe
- 1400
Yemin ederim tam 1 aydır Corsair 5000D AirFlow 1400TL altına düşmesini bekliyorum 1 kere düştü o da beyaz modeli idi her parçam siyah olduğu için hiç iyi durmayacağından almak istemedim bir kere de Phanteks P500A (non-RGB) 938TL idi onu da almadım Corsair indirime girer ben şimdi aldıktan sonra diye almadıktan 15 gün sonra dolar bir uçtu 1499TL oldu 
Şuan Gamers Nexus dan izlediğim kadarıyla;
nzxt 700 - 710
lian li o11 dynamic
fractal design meshify 2
kasaları arasından üst tarafta 360mm radyatör destekleyenler bunlar ne yapacağım bilmiyorum bu gece incehesap corsair kasa indirime sokar düşüncesi ile gittim atm den 1460TL para yatırdım papara karta 23TL komisyon aldı şimdi geride çekmek istemiyorum parayı çünkü yine komisyon alacak ne yapsam bilmiyorum itopyanın indirimlerini de beklesem mi bilemiyorum?
www.akakce.com
www.akakce.com
Corsair kasayı çok istiyorum ama solid alsam kötümü olur acaba sıcaklık olarak şuan Sharkoon TG5 RGB modeli var tek sorunsuz çalışan 1 fanı kaldı ve radyatör öne konumlandırdım 6 aydır böyle kullandım. Ekran kartı 80 derece, işlemci 65 derece, ramler ile ssdler de 50 derece ulaşıyor çok rahat oyuna girince ama bazen garip sesler geliyor pompadan ön de konumlandırdığım için önerilerinizi bekliyorum.
Corsair 5000 serisi kasalarını çok seviyorum çok şık gözüküyor f/p kasa idi aşırı talep vardı hatta Ekim Ay sonlarında çok güzel indirimler vardı daha sonra her yerde kasa stokları bitmeye başladı fiyatları uçtu Newegg de bile bitmişti 5 gün boyunca.
Şuan Gamers Nexus dan izlediğim kadarıyla;
nzxt 700 - 710
lian li o11 dynamic
fractal design meshify 2
kasaları arasından üst tarafta 360mm radyatör destekleyenler bunlar ne yapacağım bilmiyorum bu gece incehesap corsair kasa indirime sokar düşüncesi ile gittim atm den 1460TL para yatırdım papara karta 23TL komisyon aldı şimdi geride çekmek istemiyorum parayı çünkü yine komisyon alacak ne yapsam bilmiyorum itopyanın indirimlerini de beklesem mi bilemiyorum?
Corsair 5000D CC-9011208-WW ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 5000D CC-9011208-WW ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 5000D CC-9011208-WW ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 7.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair 5000 serisi kasalarını çok seviyorum çok şık gözüküyor f/p kasa idi aşırı talep vardı hatta Ekim Ay sonlarında çok güzel indirimler vardı daha sonra her yerde kasa stokları bitmeye başladı fiyatları uçtu Newegg de bile bitmişti 5 gün boyunca.
Son düzenleme: