Üst panele 360 mm sıvı soğutma takabileceğim kasa önerisi

Reaksiyon skoru
74
selamlar elimde corsair 360mm naitulus rs modeli bir sıvı soğutma var beyaz renk bu modele uygun fp oranı güzel bir kasa bakıyoruım önerilerinizi bekliyorum psu lu veya psu suz fiyatı uygun olursa sevinirim 2. sistem olarak toplayacağım

selamlar elimde corsair 360mm naitulus rs modeli bir sıvı soğutma var beyaz renk bu modele uygun fp oranı güzel bir kasa bakıyoruım önerilerinizi bekliyorum psu lu veya psu suz fiyatı uygun olursa sevinirim 2. sistem olarak toplayacağım
Bütçe nedir

5k ya kadar olursa iyi olur
Herkese öneriyorum bence tasarım olarak tatlı çünkü mu ama M modeli yani ATX anakart desteklemez ama üste 360 soğutucu takanlar var

Ayrıca ;

Bu iki modelede bildiğim kadarıyla atx anakart takabilirsin
İlk attığım kasanında atx hali var ben onu kullanıyorum bütcenini üstünde senin ama indirime giriyor.

Lian li bence güzel ekstra fanlarıda var piyasada tarz tarz hoş bence full cam olmasın diyorsan ben akvaryum hastasıyım o konuda çok bir şey öneremiyeceğim ama biraz senin beğenine kalmış bu 3 kasayıda forumda kötülicek yoktue be bence.

Dip not : msi’ın tuşları kasanın yanında masanın altına koycaksan rahat olmaz

Çoğu kasaya 360 takabilirsin bi tane varsı soğutucu adı aklıma gelemdi onun panelimi kalındı bazılarına olmuyordu sadece

Nzxt h5 flow öneririm non rgb olan

Ben h5 Flow eski modelini kullanıyorum benimkine 360 sığmıyor ama 2024 model olanını öneririm ona sığıyor ben şahsen memnunum kasanın hava akışı sirkülasyonu gayet iyi şahsen attığın h6. Akvaryum tipi olduğu için benim hoşuma gitmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,163,011
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri