Neler Yeni

Üst seviye estetik kasa toplama

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Deniz Bulut
Windows'da Türkiye desteği yok o fanların windows'u yeniden kurup amerika seçmen gerekiyor yoksa program çalışmıyor. Yazılıma güncelleme gelmesi lazım yoksa dediğimi yapamdan ekrana bir şey ekleyemez.
Doğrudur hocam kullanmadığım için bunu ilk defa duyuyorum. Lianliye mail atarsanız eğer hızlıca geri dönüş yaparlar diye düşünüyorum. Destek sistemleri fena çalışmıyor

asko56

80+ Silver

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Deniz Bulut
hangi fanların desteği yok hocam wireless olanların mı ? TL LCD normal olanlarını alacaktım ben.
TL Lcd normal olanlar sorunsuz olarak çalışıyor. Bu lcd fanlarda olan 9 pin usb bağlantısını direkt olarak anakarta takman gerekiyor bilgin olsun. Nzxt nin usb hubında denediğimde 3. fanın lcdsi çalışmıyordu ama direkt olarak anakarta bağladığımda 3 fanda görüntü veriyordu.

Alsancak1

80+
TL Lcd normal olanlar sorunsuz olarak çalışıyor. Bu lcd fanlarda olan 9 pin usb bağlantısını direkt olarak anakarta takman gerekiyor bilgin olsun. Nzxt nin usb hubında denediğimde 3. fanın lcdsi çalışmıyordu ama direkt olarak anakarta bağladığımda 3 fanda görüntü veriyordu.
Hocam ozaman lianli o11 kasanın yan paneline 3 adet TL LCD alayim. Arka ve alt kısıma ise LCD almayim. Zaten o kısımlar görünmüyor yandan bakınca.

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Deniz Bulut
Hocam ozaman lianli o11 kasanın yan paneline 3 adet TL LCD alayim. Arka ve alt kısıma ise LCD almayim. Zaten o kısımlar görünmüyor yandan bakınca.
Lianli o11 kullanacaksanız yana 3 tane TL LCD Reverse alın. Alta da reverse serisi veya normal alıp ters çevirip kullanın. Lcd hariç alacağınız toplam 7 fanı da aynı seriden alın daha rahat olur kullanımı

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Anakart üreticileri sağ olsun hub'a muhtaç bırakıyorlar. Çoğunda 2 tane 9pin var, 3 tane olsa bir çok kişi hub'la uğraşmayacak. Ben de 4 tane 9 pin girişli parça var :D neyseki sende ki gibi bir problem yaşamadım.

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Deniz Bulut
Anakart üreticileri sağ olsun hub'a muhtaç bırakıyorlar. Çoğunda 2 tane 9pin var, 3 tane olsa bir çok kişi hub'la uğraşmayacak. Ben de 4 tane 9 pin girişli parça var :D neyseki sende ki gibi bir problem yaşamadım.
Hiç sorma valla bende de rog b550 a var ama 2 tane tek usb var maalesef. Ekstra olarak birde 1500e hub almak zorunda kaldık. Birde uğraşması cabası. :) Senin anakartın da maşallahı varmış 4 çok iyi

Farway

80+ Silver
Tek üzüldüğüm nokta işin sonunda açıp pubg gta 5 valorant Assasins creed oynayacak😕

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Hiç sorma valla bende de rog b550 a var ama 2 tane tek usb var maalesef. Ekstra olarak birde 1500e hub almak zorunda kaldık. Birde uğraşması cabası. :) Senin anakartın da maşallahı varmış 4 çok iyi
Cidden göründüğünden zor, uğraştırıyor. Anakartta 4 yok ben de de 2 tane var mecbur aldım hub. 4 slotu da doldurdum. 1 tane sıvı soğutucudan 9pin, 1 tane nzxt kontrolcü için 1 tane lian li kontrolcü için 1 tane de nzxt underlow için toplam 4 tane hepsini bağladım ilk başta görmedi sonra soketleri biraz oynattım oldu yoksa kafayı yerdim, kasa küçük old için zor oldu. Tecrube etmeyen anlayamaz bizi :D

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Deniz Bulut
Tek üzüldüğüm nokta işin sonunda açıp pubg gta 5 valorant Assasins creed oynayacak😕
Bu bir heves hocam çok takılmamak lazım. Hevesini aldıktan sonra satmak istese zaten bu parçaları neredeyse aldığı paralara satacak. Adam akıllı zarar dahi etmeyecek.

Alsancak1

80+
Lianli o11 kullanacaksanız yana 3 tane TL LCD Reverse alın. Alta da reverse serisi veya normal alıp ters çevirip kullanın. Lcd hariç alacağınız toplam 7 fanı da aynı seriden alın daha rahat olur kullanımı
Hocam TL LCD reverse hiçbir yerde satılmıyor. Wireless modeller satışa çıkmış hep. Onlar da problemliymiş. Sanırım Lianli fanlara merhaba diyemeden hoşçakal demem gerekiyor.

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Deniz Bulut
Hocam TL LCD reverse hiçbir yerde satılmıyor. Wireless modeller satışa çıkmış hep. Onlar da problemliymiş. Sanırım Lianli fanlara merhaba diyemeden hoşçakal demem gerekiyor.
Lcd yerine alta alacağından 3 tane daha al hocam öyleyse :) Daha uyguna gelmiş olur hem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lcd yerine alta alacağından 3 tane daha al hocam öyleyse :) Daha uyguna gelmiş olur hem
Var ama normalin 1k kadar üstünde ve 1 ay sonraya geliyor.

Top Bottom