Neler Yeni

Üst seviye kulaklık tavsiyesi

EsdeathSama

80+ Bronze
Bütçe
10.000
Evde kullanmalık kulak üstü oyuncu kulaklığı arıyorum. Aktif olarak g733 kullansam da driver sorunları bıktırdı artık. Steelseries önermeyin hiç sağlam kulaklık değiller (arctis nova pro dahil)
Renk olarak beyaz veya pembe yine bir parantez olarak pembe olursa daha iyi olur, siyah olmasın kesinlikle.

Her ne kadar kulaklıklarla haşır neşir olsam da her zaman daha büyük bir balık vardır :) fikir alışverişine ihtiyacım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu almayı düşünüyorum

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Timur
hiç yorum gelmemiş fakat seninle 1'e 1 aynı şeyleri aradığım için bir yorum atıp canlı tutmak istedim. ben de blackshark v2 pro almak istiyorum şahsen birinci sırada. kulaklığın mikrofon kalitesine hayran kaldım. twitchte kendi çapımda yayınlar açtığım için benim için mikrofon kalitesi biraz önemli. kulaklık hakkında duyduğum negatif yorumlar
1. ağırlığı (320 gr) herkes biraz fazla ağır olduğunu söylüyor
2. kulak pedinin derinliği, kulak pedinin yeterince derin olmadığı ve kulak kıkırdağına hafif baskı yapıp uzun kullanımda rahatıszlık verebileceği
3. aktif gürültü engelleme bulunmuyor fakat kulaklığın kendi pasif gürültü önleme kabiliyeti başarılı denmiş. bu benim için önemli bir kriter değil.

razer synapse'in kulaklık ve mikrofon arayüzüne hayranım, yıllardır kullandığım kulaklık razer kraken tournament edition'du, kablosunun aşırı dolanması ve ped'lerinin jellerindeki akma haricinde ses olarak son derece memnun kalmıştım. bu yüzden razer benim şu an için birinci seçenek. ama kafamda logitech g pro 2'de var. aralarında mikrofon kalitesi farkını göstericek şeylerden birini de mikrofon boyutları. ek resim bıraktım. logitech resmen yok demiyelim diye bir mikrofon koymuş ama razerın mikrofonu kaliteyi hissettiriyor.

dd.jpg

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç yorum gelmemiş fakat seninle 1'e 1 aynı şeyleri aradığım için bir yorum atıp canlı tutmak istedim. ben de blackshark v2 pro almak istiyorum şahsen birinci sırada. kulaklığın mikrofon kalitesine hayran kaldım. twitchte kendi çapımda yayınlar açtığım için benim için mikrofon kalitesi biraz önemli. kulaklık hakkında duyduğum negatif yorumlar
1. ağırlığı (320 gr) herkes biraz fazla ağır olduğunu söylüyor
2. kulak pedinin derinliği, kulak pedinin yeterince derin olmadığı ve kulak kıkırdağına hafif baskı yapıp uzun kullanımda rahatıszlık verebileceği
3. aktif gürültü engelleme bulunmuyor fakat kulaklığın kendi pasif gürültü önleme kabiliyeti başarılı denmiş. bu benim için önemli bir kriter değil.

razer synapse'in kulaklık ve mikrofon arayüzüne hayranım, yıllardır kullandığım kulaklık razer kraken tournament edition'du, kablosunun aşırı dolanması ve ped'lerinin jellerindeki akma haricinde ses olarak son derece memnun kalmıştım. bu yüzden razer benim şu an için birinci seçenek. ama kafamda logitech g pro 2'de var. aralarında mikrofon kalitesi farkını göstericek şeylerden birini de mikrofon boyutları. ek resim bıraktım. logitech resmen yok demiyelim diye bir mikrofon koymuş ama razerın mikrofonu kaliteyi hissettiriyor.

Alıntıyı görüntüle
Güzel yazmışsınız hocam teşekkürler.

Öncelikle mikrofon kalitesi benim için önemli değil. Harici fifine mikrofonum var. Kulaklığı alırsam mikrofonu kutusunda bırakırım büyük ihtimalle.

Ağırlık konusunda haklısınız kesinlikle.

Kulak pedi sorununu steelseries arctis nova da yeterince çekmiştim. Dayanamayıp iade ettim çok sinir bozucu. Belki harici ve daha derin ped alınıp çözülebilir fakat orijinal pedin kalitesinde olmuyorlar.

Razer synapse kullandığım en temiz yazılım. 1 kere bile sorun yaşamadım.

Top Bottom