Neler Yeni

Üst seviye premium klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Masteriz
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar beyaz bir setup kuruyorum, mouse logitech süperlight 2, kulaklık blackshark v2 pro 2023 beyaz aldım, bir tek klavye kaldı istediğim özellikler, kesinlikle kablosuz + numlock olması şart ve beyaz olması, üst seviye fps oyuncusu değilim, ama fps de iş yaparsa iyi olur. Numlocksuz önerilerede bakarım ama, çok düşünmüyorum.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
Merhaba arkadaşlar beyaz bir setup kuruyorum, mouse logitech süperlight 2, kulaklık blackshark v2 pro 2023 beyaz aldım, bir tek klavye kaldı istediğim özellikler, kesinlikle kablosuz + numlock olması şart ve beyaz olması, üst seviye fps oyuncusu değilim, ama fps de iş yaparsa iyi olur. Numlocksuz önerilerede bakarım ama, çok düşünmüyorum.
Gta vice city helikopter görevi yapmak hobiniz değilse kesinlikle bunu alın veya gaming gen monsgeek m1 bekleyin.
Tam boy gerekiyorsa da trde tek seçenek;
pro olanı alın.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Gta vice city helikopter görevi yapmak hobiniz değilse kesinlikle bunu alın veya gaming gen monsgeek m1 bekleyin.
s99 mavi secenegi keycapsleri niye aula yla aynı wepkıjfşojkwfgf

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
s99 mavi secenegi keycapsleri niye aula yla aynı wepkıjfşojkwfgf
Bu firmaların hepsi aynı :D Çinde white flag diye bir durum var ahmet mehmetin ürünü alıp üstüne marka yazıp istediği gibi kullanabiliyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Numlock için şöyle bir şey düşündüm bu klavyeden ayrıyeten almayı, https://www.pttavm.com/klavye-numer...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.38.4
Şimdi bir sorum olacak ana klavye blutooth ile bağlıyken bu klavye bağlansa bir çakışma olur mu ?
Ana klavyeyi 2.4 bağlarsınız bunu bluetooth. Sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Masteriz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pro olanı alın.
Öneri için sağolun, wobkeyde standart ile pro arasında ki faek nedir ?

Birde bu klavyede switchleri değişebiliyor muyuz ?

pro olanı alın.
Birde bu klavye ile wobkey in arasında dağlar kadar fark var mı ? Merak ediyorum neyi farklı ?

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer

Birde bu klavyede switchleri değişebiliyor muyuz ?

Birde bu klavye ile wobkey in arasında dağlar kadar fark var mı ? Merak ediyorum neyi farklı ?
Rainy75in proda sadece batarya farkı var.
Her iki klavye de hotswap switch değiştirebiliyorsunuz.
Top98 ile arasında devasa fark var evet. Rainy75 full aluminyum kasa, qmk via desteği, çok kaliteli keycaps switchlerle geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Masteriz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rainy75in proda sadece batarya farkı var.
Her iki klavye de hotswap switch değiştirebiliyorsunuz.
Top98 ile arasında devasa fark var evet. Rainy75 full aluminyum kasa, qmk via desteği, çok kaliteli keycaps switchlerle geliyor.
sağolun hocam peki bu klavye ile rainy 75 in farkı var mı Ayrıca rainy de rapid trigger vs özellikler mevcutmu ? Yoksa bunu alıp geçicem. Bu tarzlarda daha böyle bilindik markaların yokmu steelseries logitech corsair vs.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
sağolun hocam peki bu klavye ile rainy 75 in farkı var mı Ayrıca rainy de rapid trigger vs özellikler mevcutmu ? Yoksa bunu alıp geçicem. Bu tarzlarda daha böyle bilindik markaların yokmu steelseries logitech corsair vs.
SS, Logitech, Razerın ürün yelpazesinde maalesef böyle kaliteli ürünler yok.
İqunix hall effect klavyelerden wootinge rakip sayılı ürünlerden. Ama şöyle bir durum var manyetik swtich klavyelerde kesinlikle mekanik switch hissiyatı sesi alamazsınız aklınızda olsun. Rainy75 ses ve hissiyat anlamında yıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Masteriz
SS, Logitech, Razerın ürün yelpazesinde maalesef böyle kaliteli ürünler yok.
İqunix hall effect klavyelerden wootinge rakip sayılı ürünlerden. Ama şöyle bir durum var manyetik swtich klavyelerde kesinlikle mekanik switch hissiyatı sesi alamazsınız aklınızda olsun. Rainy75 ses ve hissiyat anlamında yıkar.
Teşekkürler dostum, o zaman yapıştırıyorum bunu son bir sorum bar promu alsam standartmı batarya arasında ciddi fark var mı kaç saat götürüyor bilginiz var mı ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
Teşekkürler dostum, o zaman yapıştırıyorum bunu son bir sorum bar promu alsam standartmı batarya arasında ciddi fark var mı kaç saat götürüyor bilginiz var mı ?
Normalde 3500, proda 7000 mah batarya var. 3500 3gün falan gider rgb açık. 7000de bir haftaya yakın olur diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Masteriz
Normalde 3500, proda 7000 mah batarya var. 3500 3gün falan gider rgb açık. 7000de bir haftaya yakın olur diye düşünüyorum.
Peki seni tuttum kusura bakma son bir soru, manyetikte sadece ses anlamında tatmin etmez diyorsunuz, bu kadar bütçeye çıkmışken manyetik switch tercih edilir mi edilmez mi sizin öneriniz nedir hocam ?

Rainy mi almalıyım

Top Bottom