efe28
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Efe
Elimde NZXT H6 Flow RGB kasa var, taşınınca kasayı masaya koymak için almıştım ama maalesef çift monitör kullanınca masaya sığamadım o yüzden yeni kasa arıyorum ama hep aynı kasalarda dönüp dolaştım resmen o yüzden gözümden kaçan bilmediğim bir markanın kasası vs önerilerinizi bekliyorum
Benim için önemli olan 3 şey, üst kısma 360mm sıvı soğutma takılabilmesi, kasanın olabildiğince kompakt yani küçük olması (radyatör dışında bir yere 140mm fan takılabilmesi de iyi olur elimde 2 tane 140mm fan var)
Ekran kartım: PNY XLR8 4080 super
Sıvı Soğutma: Deepcool LS720 Zero Dark
Kasanın hangi tarz olduğu (akvaryum küp gibi), markası, fansız geliyor olması önemli değil. Her bütçedeki kasayı değerlendirebilirim bir şekilde ayarlarım sadece dediğim özellikleri olması ve bileşenlerimin sığıyor olması benim için yeterli.
Benim için önemli olan 3 şey, üst kısma 360mm sıvı soğutma takılabilmesi, kasanın olabildiğince kompakt yani küçük olması (radyatör dışında bir yere 140mm fan takılabilmesi de iyi olur elimde 2 tane 140mm fan var)
Ekran kartım: PNY XLR8 4080 super
Sıvı Soğutma: Deepcool LS720 Zero Dark
Kasanın hangi tarz olduğu (akvaryum küp gibi), markası, fansız geliyor olması önemli değil. Her bütçedeki kasayı değerlendirebilirim bir şekilde ayarlarım sadece dediğim özellikleri olması ve bileşenlerimin sığıyor olması benim için yeterli.