Mesut Yılmaz
80+ Bronze
Üst tarafa 360mm destekli kasa önerebilir misiniz? Aklımda Darkflash DK431 var.
şuan evimde kasa içi boş bi şekilde duruyor darkflashÜst tarafa 360mm destekli kasa önerebilir misiniz? Aklımda Darkflash DK431 var.
Hocam kestiremedim, 1500-2500 arası olabilir.butce nedir hocam?
Hangi Model?şuan evimde kasa içi boş bi şekilde duruyor darkflash
dediğin model darkflash dk431 fakat kullanmadım daha eylülün başında parçaları alıp birleştiricem. şuan güzel duruyor bu kasa bu arada ben beğendim çalıştırmadıma ama.Hocam kestiremedim, 1500-2500 arası olabilir.
Hangi Model?
Alınır yani? Arkadaşlarım markadan dolayı pek sıcak bakmadıdediğin model darkflash dk431 fakat kullanmadım daha eylülün başında parçaları alıp birleştiricem. şuan güzel duruyor bu kasa bu arada
ama eski kasası vardediğin model darkflash dk431 fakat kullanmadım daha eylülün başında parçaları alıp birleştiricem. şuan güzel duruyor bu kasa bu arada ben beğendim çalıştırmadıma ama.
bence markaya bakma ha bi içindeki fanlar için bakılabilir ama bence bi kasada en önemli şey mesh olması ve usb girişleri falan vs. eski tip kasasını aldım 1668 tl ye açıkçası güzel duruyor.Alınır yani? Arkadaşlarım markadan dolayı pek sıcak bakmadı
böyle kasaama eski kasası var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence markaya bakma ha bi içindeki fanlar için bakılabilir ama bence bi kasada en önemli şey mesh olması ve usb girişleri falan vs. eski tip kasasını aldım 1668 TL ye açıkçası güzel duruyor.
bu arada benim kasamın üstü 360 mm sıvı soğutucu destekliyormuş internetten baktım.böyle kasa
içine ekstradan fazladan fan da takabilirim istesem 4 tane daha falanGüzelmiş hocam gerçekten.
ben yeni aldım hocam kasa baya güzeldediğin model darkflash dk431 fakat kullanmadım daha eylülün başında parçaları alıp birleştiricem. şuan güzel duruyor bu kasa bu arada ben beğendim çalıştırmadıma ama.
cidden sırf ben aldım diye övmüyorum güzel kasa yani hem mesh hem kasada 3.0 1 tane 2.0 2 tane usb portu var mesh hava akışı iyi benim ekran kartı sıcak çalışabilir diye de iyi kasa seçmek zorunda kaldım baya bütçede fazla yoktu kasaya bunu buldum yapıstırdım.ben yeni aldım hocam kasa baya güzel