Neler Yeni

Üstüme yeni demlenmiş çay döküldü nasıl soğutabilir hissi yok edebilirim

Juiclair0

80+ Silver
eczaneden silverdin ve anestol krem alıp sürebilirsin veya sadece silverdin alıp kullan ikisini kullanırsan daha etkili olur
silverdin : 18.40 TL
anestol : 26 TL
bro bunlardan alma 2018de kardeşimin bacağına kolonya döküp çakmak çakmıştım o zamanlar 140tlye bi krem almıştım ama adını hatırlamıyorum hametan galiba ona bi bak derim.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
aynen öyle anestol, silverdin, gerekirse furacin le beraber sürersin. acilde bulunur muayeneni yaptır kremi yazdır kendin kullan.
furacine gerek yok o yaralara daha iyi gelir yanık sonrası yarada kullanılabilir ama şimdi anestol ve silverdin gayet yeterli rahatlatır
Mesaj otomatik birleştirildi:

bro bunlardan alma 2018de kardeşimin bacağına kolonya döküp çakmak çakmıştım o zamanlar 140tlye bi krem almıştım ama adını hatırlamıyorum hametan galiba ona bi bak derim.
o aldığın iz gidericidir bunlardan almamayı neye göre söyledin bilemiyorum şuan kullanması gereken ilaçlar bu bilgin yoksa keşke kesin konuşmasan yanlış bilgi vermemiş olursun kullanması gereken krem şuan bunların ikisi

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Teşekkürler almaya gideceğim.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
furacine gerek yok o yaralara daha iyi gelir yanık sonrası yarada kullanılabilir ama şimdi anestol ve silverdin gayet yeterli rahatlatır

o aldığın iz gideridir bunlardan almamayı neye göre söyledin bilemiyorum şuan kullanması gereken ilaçlar bu bilgin yoksa keşke kesin konuşmasan yanlış bilgi vermemiş olursun kullanması gereken krem şuan bunların ikisi
meslek nedir?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı

Juiclair0

80+ Silver

o aldığın iz gidericidir bunlardan almamayı neye göre söyledin bilemiyorum şuan kullanması gereken ilaçlar bu bilgin yoksa keşke kesin konuşmasan yanlış bilgi vermemiş olursun kullanması gereken krem şuan bunların ikisi
Kardeşim adam enayimi iz kalmasını istesin, kim iz kalmasını ister. Yanlış bilgi vermiyorum iz kalmaması için daha kaliteli bi krem almasını öneriyorum. He arkadaş iz kalmasını istiyosa ucuzundan alsın acısı geçsin yeterli.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Kardeşim adam enayimi iz kalmasını istesin, kim iz kalmasını ister. Yanlış bilgi vermiyorum iz kalmaması için daha kaliteli bi krem almasını öneriyorum. He arkadaş iz kalmasını istiyosa ucuzundan alsın acısı geçsin yeterli.
o yara iyileştikten sonra kullanılıyor.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
yanık tazeyken iz giderici kullanılmaz. Yanık önce tedavi edilir daha sonra iz giderici kullanılır hametan demişsin hametanın yanık yarayla iz giderici ile alakası yok nemlendirici pişiklerde tahriş olmuş durumlarda kullanılır

Juiclair0

80+ Silver
o yara iyileştikten sonra kullanılıyor.
Dostum adı ne hametan demedi hametandı galiba dedim 2018de 140 liraysa şimdi tahmin edebiliyorsundur fiyatını gitsin eczaneye sorsun dedim.

yanık tazeyken iz giderici kullanılmaz. Yanık önce tedavi edilir daha sonra iz giderici kullanılır hametan demişsin hametanın yanık yarayla iz giderici ile alakası yok nemlendirici pişiklerde tahriş olmuş durumlarda kullanılır
wq..PNG
:D?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Dostum adı ne hametan demedi hametandı galiba dedim 2018de 140 liraysa şimdi tahmin edebiliyorsundur fiyatını gitsin eczaneye sorsun dedim.
hametan arkadaşın dediği gibi basit bir pişik kremi. ciddi olamayan yanıklara falan da kullanılabilir. Sizin dediğiniz ücretli bir krem acil serviste yazılmadığı için ismini bilmiyorum maalesef.

Juiclair0

80+ Silver

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
hametan arkadaşın dediği gibi basit bir pişik kremi. ciddi olamayan yanıklara falan da kullanılabilir. Sizin dediğiniz ücretli bir krem acil serviste yazılmadığı için ismini bilmiyorum maalesef.
contractubex kremi diyordur

galiba dedim bro ne uzatıyon hala git eczaneye sor dedim okuduğunu anlamanda problemin var galiba.
gayet okuduğumu anlıyorum dostum :)

Top Bottom