!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne var fotoğrafta akp li değilim anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öndekilerin zengin zengin takılması ve arkadaki ablanın üzgün 7zgün çalışması mı olay
AKP li değilim ama bunu akp ile ne alakası var? onuda anlamadım. :D Kardeşim bu durumun bir tek Türkiyede mi olduğunu sanıyorsun. Bizim ülkemizde yine Garsonluk, Komilik, Temizlikcilik vs Meslek gibi görülebiliyor ve insanlar saygı duyuyor. Hiç yurt dışına çıktın mı veya belgesel izledin mi bilmiyorum ama Özelliklşe Fransa veya ABD de Garsonluğu Meslek olarak bile görmüyorlar mültecilere yaptırıyorlar. Dünyanın genel adaletsizliğidir bu.

AKP li değilim ama bunu akp ile ne alakası var? onuda anlamadım. :D Kardeşim bu durumun bir tek Türkiyede mi olduğunu sanıyorsun. Bizim ülkemizde yine Garsonluk, Komilik, Temizlikcilik vs Meslek gibi görülebiliyor ve insanlar saygı duyuyor. Hiç yurt dışına çıktın mı veya belgesel izledin mi bilmiyorum ama Özelliklşe Fransa veya ABD de Garsonluğu Meslek olarak bile görmüyorlar mültecilere yaptırıyorlar. Dünyanın genel adaletsizliğidir bu.
Kardeşim ben herhalde kendimi pek anlatamıyorum ya neyse

hocam gidip turistler kadını rencide mi etmişlerde olayı büyütüyorsunuz anlamadım ki
Tamam kardeşim siz haklısınız olayı çektikçe farklı yere cekiyorsunuz

Yada kendi vatandasini eve kapatiyorsan ülkeye turist alma tüm dünyanin yaptığı gibi ?

Knka boşuna utanma sen bir akp lisin yani bak gerçekten bu cümleyi kurmayı pek sevmiyorum ama yani şu olayı azılı akp liler bile savunmazken eleştirirken kendine muhalif diyen birisi hiçbir mantıklı donesi olmadan tamamen sebebsiz bir şekilde savunuyorsa kusura bakma kardeşim Kılıçdaroğlu bile gelse akp lisin derim ve haklıyım yani gerçekten çok saçma la harbi harbi diyorum çok saçma Erdoğan bile görse seni ne alaka der yani şu olayı savunma boşuna ben ortalıkta muhalifsin diye gezme azılı bir akplisin
Ne oldu sıkıştın mı? OMEGALUL. Ben muhalif bir vatandaşım. Ben iyi olan tarafı savundum. Kötü taraf olsan ona da karşı çıkardım. Ama senin gibi kör muhalifler bunu anlamaz. Sen suçlamaya devam et. Daha kanıt bile savunma yetin yok.

Siz iyice kafayı bu Ak Partiyle bozmaya başlamışsınız çok takmayın kafaya sıkıntı olur bak ileride. Şaka mısınız la çalışan birinin fotoğrafı çekilip paylaşılmış burada aklın sıra duyar kasmaya falan çalışıyorsun :D iyice komikleşmeye başladınız artık.
Bir kere bile akp yazmadım bu utanç hepimizin utancidir özelliklerde senin gibilerin kusura bakma ama yazık

Arkadaş her bilemediğinde karşı tarafa akpli diyor. LUL

Ne oldu sıkıştın mı? OMEGALUL. Ben muhalif bir vatandaşım. Ben iyi olan tarafı savundum. Kötü taraf olsan ona da karşı çıkardım. Ama senin gibi kör muhalifler bunu anlamaz. Sen suçlamaya devam et. Daha kanıt bile savunma yetin yok.
Bro iyice sacmaladin karşıt görüşün varsa savun yoksa laf ebeligi yapma omegalul ne ya büyü biraz

Kardeşim ben herhalde kendimi pek anlatamıyorum ya neyse
Aynen kendini anlatamıyorsun. Yani benim anlamadığım kadın şu pandemi döneminde işsiz kalsa çok mu iyi olacak? :D Benim de çok arkadaşım var şuanda istanbul da bazı turistler için açılan yemek satışı yapan yerler var. Arkadaşlarım sevinerek gidiyorlar şu kötü zamanlarda açıldı da para kazanıyoruz diye :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri