mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hala oy verecekler varsa 29 mayısta kara çarşafla anasını alır gider
Farkı anlatır mısın bana belki kararımı değiştirebilirsin?Hâlâ farkı göremiyorsan ne diyeyim tartışmaya değmezsin
Siz bu şekilde konuştuğunuz sürece bu ülkede seçilemezsiniz.Hala oy verecekler varsa 29 mayısta kara çarşafla anasını alır gider
silindiHala oy verecekler varsa 29 mayısta kara çarşafla anasını alır gider
bak dostum attığım o videoyu kıymetli 10 dakika hadi bilemedin 5 dakika izle zaten gerekli cevabı alırsın he alamadıysan anlatırımFarkı anlatır mısın bana belki kararımı değiştirebilirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz bu şekilde konuştuğunuz sürece bu ülkede seçilemezsiniz.
Ben sana akpartinin yaptıklarını anlat demiyorum. Yazdıklarımı iyi oku.yanlış yazdım KB.
bak dostum attığım o videoyu kıymetli 10 dakika hadi bilemedin 5 dakika izle zaten gerekli cevabı alırsın he alamadıysan anlatırım
sen saçmalıyorsun, sana kılıçdaroğlunun başa gelince daha iyi olacağının garantisini veremem ama, bu köhne zihniyetli yönetimi dolaylı yoldan bile olsa, seçerseniz, ülkenin daha da kötü olacağının garantisini verebilirim, lütfen değişime kafa olarak ayak uydurun ve bir şeylerin değişince daha iyi şeylerin olabileceği kanısına varın, değişimden yana olmazsanız eskirsiniz, lütfen kendin için sandığa gitmiyorsan, bu vatanın evlatları için git, 5 10 sene sonra genç olacak nesilleri düşünerek git, mustafa kemalin de dediği gibi bütün umudum gençliktedir, gençlere daha güzel yarınlar bırakalım, araplaşmış zihniyetlerden vazgeçelim lütfen, yalvarıyorum, oy verYa saçmalayıp boş yapma. Bana Kılıçdaroğlunun gelince daha iyi olucağının garantisini nasıl vericeksin.
Ülke şu an iyi yönetilmiyor gerek markete gittiğin zaman gerek AVM ye gittiğin zaman gözle görülür zaten. Gerek ülkenin Cumhurbaşkanının halkını terorist ilan etmesi gerek yakışıksız ifadeler kullanması gerek ülkenin değerlerine etmiş olduğu sözler ve daha sayamadığım nice şeyler sence bunlar bile yeterli değil mi? Gerek yolsuzluklar gerek ortaya çıkan “gemiciler” En yakın zamanda yaşandı ya deprem. İmar affını çıkaran kimsilindi
bak dostum attığım o videoyu kıymetli 10 dakika hadi bilemedin 5 dakika izle zaten gerekli cevabı alırsın he alamadıysan anlatırım
Açıkçası hdp ile beraber olduğu sürece OY VERMEM. AKP de hüdaparla olduğu sürece onada OY VERMEM.sen saçmalıyorsun, sana kılıçdaroğlunun başa gelince daha iyi olacağının garantisini veremem ama, bu köhne zihniyetli yönetimi dolaylı yoldan bile olsa, seçerseniz, ülkenin daha da kötü olacağının garantisini verebilirim, lütfen değişime kafa olarak ayak uydurun ve bir şeylerin değişince daha iyi şeylerin olabileceği kanısına varın, değişimden yana olmazsanız eskirsiniz, lütfen kendin için sandığa gitmiyorsan, bu vatanın evlatları için git, 5 10 sene sonra genç olacak nesilleri düşünerek git, mustafa kemalin de dediği gibi bütün umudum gençliktedir, gençlere daha güzel yarınlar bırakalım, araplaşmış zihniyetlerden vazgeçelim lütfen, yalvarıyorum, oy ver
Öyle konuşan senin reisinFarkı anlatır mısın bana belki kararımı değiştirebilirsin?
Siz bu şekilde konuştuğunuz sürece bu ülkede seçilemezsiniz.
Ben kendim esnafım ticaret ile uğraşıyorum merak etme çoğu şeyi senden daha iyi biliyorum. Araplardan nefret ediyorsun da neden zafer partisine vermiyorsunuz oyunuzu. Kılıçdaroğlu gönderebilicek mi onları acaba.yahu hiç mi rahatsız olmuyorsun geçen seneler 1 liraya aldığın ekmeği 5 liraya almaktan, hiç mi rahatsız olmuyorsun annene babana baştaki tarafından sürtük denilmesinden, hiç mi rahatsız olmuyorsun ülkende arap görmekten
Benim reisim falan yok arkadaşım. Beynini kullanarak okursan anlarsın anlamıyorsan da çok yorma kendini boşver.Öyle konuşan senin reisin
Şu an önünde iki aday var biliyorsun ki. Sinan Oğan ikinci tura kalmadı adam şimdi nasıl Zafer partisine versin?Ben kendim esnafım ticaret ile uğraşıyorum merak etme çoğu şeyi senden daha iyi biliyorum. Araplardan nefret ediyorsun da neden zafer partisine vermiyorsunuz oyunuzu. Kılıçdaroğlu gönderebilicek mi onları acaba.
Benim reisim falan yok arkadaşım. Beynini kullanarak okursan anlarsın anlamıyorsan da çok yorma kendini boşver.