Neler Yeni

Utanır mısınız? Zannetmem…

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Nix0rM

80+
Hala oy verecekler varsa 29 mayısta kara çarşafla anasını alır gider
silindi
Farkı anlatır mısın bana belki kararımı değiştirebilirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz bu şekilde konuştuğunuz sürece bu ülkede seçilemezsiniz.
bak dostum attığım o videoyu kıymetli 10 dakika hadi bilemedin 5 dakika izle zaten gerekli cevabı alırsın he alamadıysan anlatırım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Bizim milletimiz ortadoğu kafalı insanlar.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
yanlış yazdım KB.

bak dostum attığım o videoyu kıymetli 10 dakika hadi bilemedin 5 dakika izle zaten gerekli cevabı alırsın he alamadıysan anlatırım
Ben sana akpartinin yaptıklarını anlat demiyorum. Yazdıklarımı iyi oku.

neshter

80+ Bronze
Ya saçmalayıp boş yapma. Bana Kılıçdaroğlunun gelince daha iyi olucağının garantisini nasıl vericeksin.
sen saçmalıyorsun, sana kılıçdaroğlunun başa gelince daha iyi olacağının garantisini veremem ama, bu köhne zihniyetli yönetimi dolaylı yoldan bile olsa, seçerseniz, ülkenin daha da kötü olacağının garantisini verebilirim, lütfen değişime kafa olarak ayak uydurun ve bir şeylerin değişince daha iyi şeylerin olabileceği kanısına varın, değişimden yana olmazsanız eskirsiniz, lütfen kendin için sandığa gitmiyorsan, bu vatanın evlatları için git, 5 10 sene sonra genç olacak nesilleri düşünerek git, mustafa kemalin de dediği gibi bütün umudum gençliktedir, gençlere daha güzel yarınlar bırakalım, araplaşmış zihniyetlerden vazgeçelim lütfen, yalvarıyorum, oy ver

neden denemiyoruz? neden 21 yıllık hükümet 26. yılına doğru gidiyor? neden ülkemde bir şeyler değişmiyor?

Nix0rM

80+
silindi

Ülke şu an iyi yönetilmiyor gerek markete gittiğin zaman gerek AVM ye gittiğin zaman gözle görülür zaten. Gerek ülkenin Cumhurbaşkanının halkını terorist ilan etmesi gerek yakışıksız ifadeler kullanması gerek ülkenin değerlerine etmiş olduğu sözler ve daha sayamadığım nice şeyler sence bunlar bile yeterli değil mi? Gerek yolsuzluklar gerek ortaya çıkan “gemiciler” En yakın zamanda yaşandı ya deprem. İmar affını çıkaran kim

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
sen saçmalıyorsun, sana kılıçdaroğlunun başa gelince daha iyi olacağının garantisini veremem ama, bu köhne zihniyetli yönetimi dolaylı yoldan bile olsa, seçerseniz, ülkenin daha da kötü olacağının garantisini verebilirim, lütfen değişime kafa olarak ayak uydurun ve bir şeylerin değişince daha iyi şeylerin olabileceği kanısına varın, değişimden yana olmazsanız eskirsiniz, lütfen kendin için sandığa gitmiyorsan, bu vatanın evlatları için git, 5 10 sene sonra genç olacak nesilleri düşünerek git, mustafa kemalin de dediği gibi bütün umudum gençliktedir, gençlere daha güzel yarınlar bırakalım, araplaşmış zihniyetlerden vazgeçelim lütfen, yalvarıyorum, oy ver
Açıkçası hdp ile beraber olduğu sürece OY VERMEM. AKP de hüdaparla olduğu sürece onada OY VERMEM.
Şu videoya bak nasıl vericeksin güvenip.

neshter

80+ Bronze
yahu hiç mi rahatsız olmuyorsun geçen seneler 1 liraya aldığın ekmeği 5 liraya almaktan, hiç mi rahatsız olmuyorsun annene babana baştaki tarafından sürtük denilmesinden, hiç mi rahatsız olmuyorsun ülkende arap görmekten

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
yahu hiç mi rahatsız olmuyorsun geçen seneler 1 liraya aldığın ekmeği 5 liraya almaktan, hiç mi rahatsız olmuyorsun annene babana baştaki tarafından sürtük denilmesinden, hiç mi rahatsız olmuyorsun ülkende arap görmekten
Ben kendim esnafım ticaret ile uğraşıyorum merak etme çoğu şeyi senden daha iyi biliyorum. Araplardan nefret ediyorsun da neden zafer partisine vermiyorsunuz oyunuzu. Kılıçdaroğlu gönderebilicek mi onları acaba.

Öyle konuşan senin reisin
Benim reisim falan yok arkadaşım. Beynini kullanarak okursan anlarsın anlamıyorsan da çok yorma kendini boşver.

Nix0rM

80+
Ben kendim esnafım ticaret ile uğraşıyorum merak etme çoğu şeyi senden daha iyi biliyorum. Araplardan nefret ediyorsun da neden zafer partisine vermiyorsunuz oyunuzu. Kılıçdaroğlu gönderebilicek mi onları acaba.

Benim reisim falan yok arkadaşım. Beynini kullanarak okursan anlarsın anlamıyorsan da çok yorma kendini boşver.
Şu an önünde iki aday var biliyorsun ki. Sinan Oğan ikinci tura kalmadı adam şimdi nasıl Zafer partisine versin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom