Bakın. Şu konuya açıklık getirelim. Ben Türk evladıyım. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği şey hukukun ve yargının bağımsız olması. Mahkeme bir karar veriyorsa o karar uygulanmak zorunda. Bugün Demirtaş'ı içerde tutanlar yarın senin ananı babanı kardeşini bacını da kişisel çıkarları için içerde tutarlar. Yargının geldiği durum içler acısı. Ben Demirtaş'ın salınması tarafında değilim ama yargı bir karar veriyorsa o karar uygulanmalı. Delillerle kanıtlanmış bir suçu varsa mahkeme karar verir ve yargı uygular. Saraydan gelen emirle bir kişi içeride tutulamaz (eğer ki kanıtlanmış suçu yoksa). Kılıçdaroğlu bunu diyor. Ben saraydan emir vermeyeceğim diyor. Yargı bağımsız olacak diyor. Siz bunu istemiyor musunuz yahu? Arabistan'da yaşıyoruz da benim mi haberim yok? (yaşıyoruz sayılır gerçi) Ayrıca HDP resmi bir şekilde ittifak içinde yok. Herkes arka kapılar ardında yapılan anlaşmalardan bahsediyor ama hiç kimse HÜDAPAR'ın resmi bir şekilde mecliste olmasına ve AKP ile ittifak içinde olmasından bahsetmiyor.Açıkçası hdp ile beraber olduğu sürece OY VERMEM. AKP de hüdaparla olduğu sürece onada OY VERMEM.
Mesaj otomatik birleştirildi: