bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,890
- İsim
- Barış Karalı
Biraz önce forumda gezerken bu sistem alınır mı? diye bir konu gördüm. Sisteme baktığım da istemsizce ağzımdan ''Yazıklar Olsun'' Kelimeleri döküldü sadece ekran kartı 3060 diye resmen ellerinde kalan parçaları satmak için sistem oluşturmuşlar Ha arttırma ile güzel parçalar alabilsek amenna. Gelelim parçalara. İşlemci okey. Anakart kötü, Yükselmete kaltığımızda bir üstünü almak için 1314 TL fark istiyor.... Ramlar kötü Corsair LPX serisi ve değiştirmeye kalksak sadece Corsairin ramlarını alabiliyoruz... Vengeance pro biraz iyi onuda almak için bir ram parası daha istiyorlar. Kasası tamamen göz boyama Neymiş efendim NZXT. Gereksiz pahalı... Sıvı soğutma zaten facia. İyi bir kule soğutmanın daha iyi olacağına adım gibi eminim. SSD yorum yok hadi neyse o, Ama psu ya gelince sadece sharkoon alabiliyorsunuz. Yani gelelim özete. Piyasa kötü ekran kartları kara borsa diye... Zor durumdaki insanlara bu şekilde dayatma sistemlerle ekran kartı satmak ne kadar etik sizce? İtopya ya zaten bi antipatim vardı, Müşteri ilgiziliğiniden dolayı iyice arttı. Hadi biz burda elimizden geldiğinde yardımcı oluyoruz alacak kişilere ama bilmeyen kişiler bu sistemleri alıyorlar. Tıpki Turbox İzoly sistemleri gibi. Benim gözümde hiçbir farkı yok Turbox la bunun ikisininde amacı aynı. Yazıklar olsun... Siz ne diyorsunuz bu konu hakkında.
www.itopya.com
UTHENERA-SUPER/INTEL Core i5 10600K/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
UTHENERA-SUPER/INTEL Core i5 10600K/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile UTHENERA-SUPER ITOPYA'da.
![www.itopya.com](https://www.itopya.com/picture/favicon_20191022104206-2210201910420673.png)