kart ceker uymarim ptt kartürünün sayfasına girin adresi kartı kaydedin f5 atın illaki gelir ben öyle yaptım
siyah hiç bir zaman stoğa girmedi hocam.iki tane siyah yada siyah beyaz alıcam
7sn f5 atadım geldiği gibi bitiyor genelde toplu stok gelince 2 tane gömcemürünün sayfasına girin adresi kartı kaydedin f5 atın illaki gelir ben öyle yaptım
toplu stoklarda girebilir belki farketmez siyah olmasada bi turuncu mavi alam yetersiyah hiç bir zaman stoğa girmedi hocam.
mesajlara düşüyor ekstra indirim tarzı bir şeyşu kuponla 840 liralık ürünü 440 a alanlar vardı hangi kuponla yapıyorlardı onu teşvik kredisi falan diyorlardı?
Extra indirim olarak geliyor,platform desteği olarak geçiyor ismişu kuponla 840 liralık ürünü 440 a alanlar vardı hangi kuponla yapıyorlardı onu teşvik kredisi falan diyorlardı?
ben almadım hocam hiç stok falan da yapmıyorum kullanacağım. Eğer iptal edecek olursanız alabilirim.Düşünüyorum da sen almıştın sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almayan birisiyle anlaşıp ona özel saatte iade ederim. Aynı zamanda para anında kartıma düşmeyecekse iade etmem
Ben proyu 1400 tl ye aldım 1k ya kadar indiriyorlarmış üzüldüm bir tık ama alt limit 670 tl olduğu için de mutluyum o kadarda ucuz olmuyor yine dkmdkben ne apex alabildim ne 159 pro. Proyu 410 a alanlar var. apexde stokta yok. Fazladan alan bana satabilir mi aldıgı fıyattan ya da 50 tl fazladan
yoo.GG tamamen kapandı bağlantı sayfası