Neler Yeni

Uyandıktan sonra agız kokusu

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Arkadaşlar her sabah uyandığımda bok yemiş gibi uyanıyorum neden sizce? Yatmadan önce dişlerimi fırçalayıp ağız suyu kullanıyorum ancak uyandıktan sonra ağzım çok kötü kokuyor ve burnum acayip tıkanıyor üstelik sigara içmiyorum çok şeker kullanmıyorum. Ancak genetik olarak dişlerimde problem var neredeyse yarısı kanal tedavilik. Sizce dişlerden dolayı mı böyle oluyor? Yani bırakın sabah uyanmayı 1 2 saat kestirsem ağzım leş gibi oluyor.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka dişlerden kaynaklı büyük ihtimalle, tedavi ettirirsen düzelir diye düşünüyorum. Bir de ağızın açık uyuyorsan da olabilir.

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka dişlerden kaynaklı büyük ihtimalle, tedavi ettirirsen düzelir diye düşünüyorum. Bir de ağızın açık uyuyorsan da olabilir.
Ağzım açık uyumuyorum ancak dişleri de 2 senedir tedavi ettiremedim gitti cidden çok pahalı her şey

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Aynısı bende de oluyordu. Ağız sıvılarından vs. sabah kokması normal fakat ekstra kokması iltihaplanmalardan kaynaklı oluyor yüksek ihtimalle. Ağız kokusu problemi bende de oluyordu, 2 dişime kanal tedavisi yapıldı, iltihaplar temizlendi artık çok hafif bi ağız kokusu oluyor sabahları. Ayrıca dişteki iltihap sıkıntı, tüm vücuduna etkisi oluyor.

Artık çok basit kanal tedavisi, 20-30 dakika sürüyor ortalama olarak. Direkt dişe anestezi uyguluyor komple ağzın falan da uyuşmuyor. Tık tık tedavini olup çıkıyorsun yarım saatte. Dişçi korkum vs. deme cidden dişler çok önemli. Önce bir randevu al muayene ol ondan sonra karar veriyorlar zaten kanal tedavisi mi çekilmelik mi vs.

SerhatCC

80+ Bronze
dostum muhtemelen sinüzite bağlı bir problemin var. burun tıkanıklığı ve aynı anda ağız kokusu buna işaret ediyor. saçın ıslakken baş ağrısı yada eğince ağrı vs oluyor mu

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı bende de oluyordu. Ağız sıvılarından vs. sabah kokması normal fakat ekstra kokması iltihaplanmalardan kaynaklı oluyor yüksek ihtimalle. Ağız kokusu problemi bende de oluyordu, 2 dişime kanal tedavisi yapıldı, iltihaplar temizlendi artık çok hafif bi ağız kokusu oluyor sabahları. Ayrıca dişteki iltihap sıkıntı, tüm vücuduna etkisi oluyor.

Artık çok basit kanal tedavisi, 20-30 dakika sürüyor ortalama olarak. Direkt dişe anestezi uyguluyor komple ağzın falan da uyuşmuyor. Tık tık tedavini olup çıkıyorsun yarım saatte. Dişçi korkum vs. deme cidden dişler çok önemli. Önce bir randevu al muayene ol ondan sonra karar veriyorlar zaten kanal tedavisi mi çekilmelik mi vs.
Dişçi korkum yok. Çocukluktan beri her sene dişçiye giderdim. Çünkü dişlerim sürekli çürüyor kanal tedavilik oluyor. Artık bu durumdan bıktım ben her gün dişlerimi fırçalayan insanım. Ancak her gün hamburger kola yiyen obezin dişleri bembeyaz oluyor da benimki nasıl altın sarısı oluyor anlamıyorum. Bir kanal tedavisi 1kdan başlıyor en ucuzu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum muhtemelen sinüzite bağlı bir problemin var. burun tıkanıklığı ve aynı anda ağız kokusu buna işaret ediyor. saçın ıslakken baş ağrısı yada eğince ağrı vs oluyor mu
Evet.
Üstelik sadece sinüzit olsa.
Duyma kaybı,görme problemi, baş ağrısı, alerji, diş yani bende her türlü hastalık var ölsem yeridir.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Dişçi korkum yok. Çocukluktan beri her sene dişçiye giderdim. Çünkü dişlerim sürekli çürüyor kanal tedavilik oluyor. Artık bu durumdan bıktım ben her gün dişlerimi fırçalayan insanım. Ancak her gün hamburger kola yiyen obezin dişleri bembeyaz oluyor da benimki nasıl altın sarısı oluyor anlamıyorum. Bir kanal tedavisi 1kdan başlıyor en ucuzu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet.
Üstelik sadece sinüzit olsa.
Duyma kaybı,görme problemi, baş ağrısı, alerji, diş yani bende her türlü hastalık var ölsem yeridir.
Dişten dişe genetik galiba, mesela ben çok sigara, kahve ve şeker tüketsem bile dişlerim çoğu kişiden iyi durumda. Ağzımda 3 tane diş yapılı sadece.
Ağız kokusu büyük ihtimalle çürük dişten dolayı oluyor. Hem dişini fırçalıyor, ağızını gargara yapıyor ve sigara da içmiyorsan aklıma başka bir problem gelmiyor. Dişlerini halledip, alkol (vodka olabilir) ile gargara yapıp yatsan, sanırım sabaha o kadar kötü kokacağını sanmıyorum. Alkol tavsiyesi, yatırım tavsiyesi değildir. Ama ağzını bakterilerden az da olsa arındırmış olursun.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
ismail
Diş taşı reflü diş çürüğü bunlar koku yapar.

donanimci98

80+ Bronze
Dişi iyi fırçalamayla da alakası var. Fırçaladım sanıyorsun.Dişi bi tırnakla kazıyorsun. Bir sürü plak var mesela. Çürükler de bundan oluyor hep. Diş ipi önemli + olarak dişi nizami fırçalamak gerekiyor. Şarjlı fırça iyi temizliyor mesele. Dil ve yanak da temizlenmeli. Yatmadan önce yemek yenmemeli ki ağızda besin kalıntısı kalmasın.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Dişi iyi fırçalamayla da alakası var. Fırçaladım sanıyorsun.Dişi bi tırnakla kazıyorsun. Bir sürü plak var mesela. Çürükler de bundan oluyor hep. Diş ipi önemli + olarak dişi nizami fırçalamak gerekiyor. Şarjlı fırça iyi temizliyor mesele. Dil ve yanak da temizlenmeli. Yatmadan önce yemek yenmemeli ki ağızda besin kalıntısı kalmasın.
Diş ipi de kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,948
Üyeler
159,072
Son üye
Cakirbedirhan
Top Bottom