merhaba, eğer sağlıklı bir şekilde kurulum ve stabil bir internet sağlanacaksa geçebilirsin.diğer türlü sürekli bir problem yaşarsın.İnternetimin hızı 8mbps acayip düşük bir hızı var uydu İnternet diye bir sistem varmış ona geçersemde ekstradan uyduya para vermem gerekecek elimdeki modemde boş kalacak.
Hocam ekipmanlar ne kadar bilmiyorum sağlıklı kurulum düzgün internet bağlantı sağlanacakmı onuda bilmiyorum.merhaba, eğer sağlıklı bir şekilde kurulum ve stabil bir internet sağlanacaksa geçebilirsin.diğer türlü sürekli bir problem yaşarsın.
radyolink internette aldığınız firma uydu cihazı ve modem için kiralama ücreti isteyebilir, ve paket fiyatları da pahalı olabilir iyi araştırmanız lazım.Hocam ekipmanlar ne kadar bilmiyorum sağlıklı kurulum düzgün internet bağlantı sağlanacakmı onuda bilmiyorum.
Paket fiyatlarını 8 mbps internete 500 tl ödememle kıyaslayınca daha mantıklı gibi geliyor 100mbps 600TLradyolink internette aldığınız firma uydu cihazı ve modem için kiralama ücreti isteyebilir, ve paket fiyatları da pahalı olabilir iyi araştırmanız lazım.
1Mbps kablolu internet en iyi uydu internetten iyidir diye düşünüyorum. 600 pingle hayat mı geçer…İnternetimin hızı 8mbps acayip düşük bir hızı var uydu İnternet diye bir sistem varmış ona geçersemde ekstradan uyduya para vermem gerekecek elimdeki modemde boş kalacak.
8mbps ilede geçmiyor şuan Türk Telekomu arayıp sovsemmi diye düşünüyorum bağlantı kopmalarıda var.1Mbps kablolu internet en iyi uydu internetten iyidir diye düşünüyorum. 600 pingle hayat mı geçer…