Neler Yeni

Uydudan internet ping sorunu!!!

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
arkadaşlar binada altyapı yok türktelekom interneti çekemiyoruz altyapıya başvurduk takmıyolar bile
bizde urfawifi adlı bi markadan internet aldık çatıya kurdukları cihazla paylasım noktasından internet alıp bizim modeme veriyor
ama çok pingim var herşeyde sadece oyunlarda değil sesli aramalarda görüntülü aramalarda vs.
kaç kere aradım bildikleri tek çözüm modemin fişini çekip 10 saniye bekledikten sonra tekrar takın
lütfen yardım edin yada altyapı çektirmek için ne yapabilirim bilgisi olan yanıtlayabilirmi?

(dns ayarı modem resleme herşeyi denedim olmuyor)

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
pingin oyunlarda kaç mesela bendede var uydu interneti pingim 80falan

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
hocam duyulmamış isimlere güvenmemek gerekiyor hayatımda ilk defa urfanet diye bişi duyuyorum

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam duyulmamış isimlere güvenmemek gerekiyor hayatımda ilk defa urfanet diye bişi duyuyorum
urfada yaşıyorum burda kullanan var baya 8mbit internete 69tl ödüyoruz ama indirme hızım 50kbyi geçmiyor ve ping var napmam gerek dediğim gibi kaç kere arasam bildikleri tek çözüm modemin fişini çek 10sn bekle bida tak

CoNKeR

80+ Bronze
Bu sistemlerin mantığı hep aynı. Sizin çatıdan çanak anteninizi gören bir verici var. Verici interneti sizin çanağa gönderiyor sen de internet olarak alıyorsun. Bunu bağlattırırken adamın seni uyarması lazım. UYDUNET olarak geçen bütün bu sistemlerin hepsinde aşırı ping vardır ve çözülemez. Ben de bağlattıracaktım, adam oyun oynayacaksan hiç bağlamayalım bak dedi. Bu sorununu kabloluya geçmediğin sürece çözemezsin dostum.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistemlerin mantığı hep aynı. Sizin çatıdan çanak anteninizi gören bir verici var. Verici interneti sizin çanağa gönderiyor sen de internet olarak alıyorsun. Bunu bağlattırırken adamın seni uyarması lazım. UYDUNET olarak geçen bütün bu sistemlerin hepsinde aşırı ping vardır ve çözülemez. Ben de bağlattıracaktım, adam oyun oynayacaksan hiç bağlamayalım bak dedi. Bu sorununu kabloluya geçmediğin sürece çözemezsin dostum.
beni bırak uyarmayı şanlıurfanın en hızlı interneti diye aldırdılar tüh
neyse internetsizlikten iyidir altyapı gelsinde kurtulayım bu lanet internetten

CoNKeR

80+ Bronze
beni bırak uyarmayı şanlıurfanın en hızlı interneti diye aldırdılar tüh
neyse internetsizlikten iyidir altyapı gelsinde kurtulayım bu lanet internetten
Ben de yeni bir binaya taşınmıştım, yok 2 sene altyapı gelmez yok şöyle yok böyle dediler, ön başvuru yapmıştım türk telekoma, fiber 100Mpbs paketini alacağım diye, 1.5 ayda altyapıyı bitirip interneti bağladılar. 350-400ms'lerde idi uydunet kullanırken pingim, şimdi 100Mpbs fiber ile valorantta 10ms, Pubg Mobile'da 65ms civarında. İnşallah senin oraya da en kısa zamanda altyapı çekerler. Kulağınıza küpe olsun (benim oldu) uydunet almayın, aldırtmayın.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
urfada yaşıyorum burda kullanan var baya 8mbit internete 69tl ödüyoruz ama indirme hızım 50kbyi geçmiyor ve ping var napmam gerek dediğim gibi kaç kere arasam bildikleri tek çözüm modemin fişini çek 10sn bekle bida tak
25 mpbs 80 tl ödiyen me :(

GoKTuRK63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ogün
Çözüm bulabildin mi kardeş bende urfada altyapısız binadayım, bende urfawifi bağlatacaktım, iyiki yorumunu gördüm. Sorunundan kurtulabildin mi ne yaptın ? Şimdi superboxlarda kotalı olmuş ne yapacaz bilmiyorum, ip tv için alacak net yok şuan sanki

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Çözüm bulabildin mi kardeş bende urfada altyapısız binadayım, bende urfawifi bağlatacaktım, iyiki yorumunu gördüm. Sorunundan kurtulabildin mi ne yaptın ? Şimdi superboxlarda kotalı olmuş ne yapacaz bilmiyorum, ip tv için alacak net yok şuan sanki
türk telekom fiber altyapı geldi yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum kurtuldum ben o beladan umarım sende en kısa sürede kurtulursun ustam alma sakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,570
Üyeler
165,552
Son üye
xFlinxxs
Top Bottom