Üyelerin Altındaki Dahası Hk.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,097
Selamlar, foruma yeni gelmiş bir özellik var biliyorsunuz. Yorum yaptığınız postta mesajınızın hemen altında bir "Dahası" butonu var. Bana kalırsa bu buton pek de gerekli değil. Eskisi gayet iyiydi. Mesaj, en iyi cevap ve reaksiyon sayısı yani. Eski haline dönmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. :)
Örnek görseller;
1619425596567.png

1619425618305.png

Eski haline dönmesinin daha iyi olacağını düşündüğüm için böyle bir istekte bulundum. İyi forumlar.
@Mehmet Yılmaz

Selamlar, foruma yeni gelmiş bir özellik var biliyorsunuz. Yorum yaptığınız postta mesajınızın hemen altında bir "Dahası" butonu var. Bana kalırsa bu buton pek de gerekli değil. Eskisi gayet iyiydi. Mesaj, en iyi cevap ve reaksiyon sayısı yani. Eski haline dönmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. :)
Örnek görseller;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Eski haline dönmesinin daha iyi olacağını düşündüğüm için böyle bir istekte bulundum. İyi forumlar.
@Mehmet Yılmaz
Bence de

Katılıyorum. Dahası tamamen kalkmasa da olur reaksiyon skoru normal gözükse kalanı dahası butonuyla

Katılıyorum eskisi daha tatlı idi.

Foruma sadece profil mesajları üzerinden reaksiyon kasmak için giren kişi sayısı epey artmıştı.

Bence böyle biraz daha toplu ve iyi oldu.
İnsanların forumu ne amaçla kullanacaklarını biraz daha düşünmelerine bi' ihtimal sebep olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,915
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri