Neler Yeni

Çözüldü✓ Uygulama İndirirken Yanında Kendiliginden Eskiden İndirdigim Uygulama İniyo

"thorxium"

80+ Bronze
Bi uygulama indirirken yanında eskiden yüklediğim bi oyun hep kendiliğinden yükleniyo neden böyle anlamadım ama her bi uygulama indirdigimde her bi şey indirdigimde appstoreden hep bi oyun vardı kendiliğinden iniyo ne sebep olabilir sizce buna.

Sorun Çözülmüştür.

Son düzenleme:

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Mazağa ön belleğini temizleyerek ve durdurup yeniden başlatarak denemek işe yarar. Daha evvel benzer bir hatayla karşılaşmıştım bu şekilde düzelttim. Son aşamadan telefonu kapatarak yeniden başlatırsanız etkili olabilir. İyi forumlar saygılarımla.

"thorxium"

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mazağa ön belleğini temizleyerek ve durdurup yeniden başlatarak denemek işe yarar. Daha evvel benzer bir hatayla karşılaşmıştım bu şekilde düzelttim. Son aşamadan telefonu kapatarak yeniden başlatırsanız etkili olabilir. İyi forumlar saygılarımla.
Nasıl Önebelleği temizlicem appstorenin safireden diyosan yaptım onu.

Dan Lynch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lynch
Bi uygulama indirirken yanında eskiden yüklediğim bi oyun hep kendiliğinden yükleniyo neden böyle anlamadım ama her bi uygulama indirdigimde her bi şey indirdigimde appstoreden hep bi oyun vardı kendiliğinden iniyo ne sebep olabilir sizce buna.
buraya önbelleği sıfırlamayı deneyebilir misin?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,055,753
Üyeler
167,714
Son üye
mchdsbh
Top Bottom