Neler Yeni

Uygulamamı ismi için fikrinize ihtiyacım var

mertdns52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
merhaba bir görev uygulaması yapmaya başladım bu uygulamanın hem web hemde mobil versiyonu olacak ama isimde çok kararsız kaldım bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var

öncelikle uygulamayı özetleyeyim:
X kullanıcısı bu uygulamada görev yayınlayabilecek örnek olarak şubeden alınacak bir kargosu var ama zamanı yok bu kullanıcı bir fiyat belirleyip görevin yayınlanması için talep oluşturacak uygulama yetkilileri görevi incelemeye alacak bir sorun görülmezse görev yayına alınacak. Görev yapmak isteyen Y kullanıcısı ise bu görevi alabilecek eğerki fiyatı uygun görmezse (düşük görürse) bu göreve teklif verebilecek anlaşma sağlanırsa görev yerine getirilecek

bu uygulama için isim önerilerinize ihtiyacım var örnek bi kaç isim var (KazancınMerkezi , GörevMerkezi , YapıpKazan , GörevinAdresi)

sizinde önerilerinizi bekliyorum

şimdiden belirteyim yapay zekaya bi çok isim sordum ama yeterince iyi bulmadım.

zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Muhsin
Isim hakkinda birsey diyemem ama guven sıkıntısıdır calınan mallar gibi sıkıntılar olabilir onu bi dusunun

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Yusufcan Koçkaya
Fikir güzelmiş. isim olarak Anlaş kazan

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Ali
merhaba bir görev uygulaması yapmaya başladım bu uygulamanın hem web hemde mobil versiyonu olacak ama isimde çok kararsız kaldım bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var

X kullanıcısı bu uygulamada görev yayınlayabilecek örnek olarak şubeden alınacak bir kargosu var ama zamanı yok bu kullanıcı bir fiyat belirleyip görevin yayınlanması için talep oluşturacak uygulama yetkilileri görevi incelemeye alacak bir sorun görülmezse görev yayına alınacak. Görev yapmak isteyen Y kullanıcısı ise bu görevi alabilecek eğerki fiyatı uygun görmezse (düşük görürse) bu göreve teklif verebilecek anlaşma sağlanırsa görev yerine getirilecek

bu uygulama için isim önerilerinize ihtiyacım var örnek bi kaç isim var (KazancınMerkezi , GörevMerkezi , YapıpKazan , GörevinAdresi)

Görevmatik

mertdns52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isim hakkinda birsey diyemem ama guven sıkıntısıdır calınan mallar gibi sıkıntılar olabilir onu bi dusunun
haklısınız ona bi çözüm bulmam gerek. Muhtemelen ürünün görevi yapan kişiye emanet edildiğine dair ufak bir sözleşme hazırlanır

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.

YapıpKazan en uygunu olacaktır. YapKazan da olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet Can Ekici
bi-iş
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısınız ona bi çözüm bulmam gerek. Muhtemelen ürünün görevi yapan kişiye emanet edildiğine dair ufak bir sözleşme hazırlanır
knk edevlet onaylı satıcılar sadece satsın o zaman yine güvenliği artmış olabilir mesela letgo uygulamasında e devlet onayı geldi

mertdns52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
YapıpKazan en uygunu olacaktır. YapKazan da olabilir
yapkazan.com domaini dolu malesef

bi-iş

knk edevlet onaylı satıcılar sadece satsın o zaman yine güvenliği artmış olabilir mesela letgo uygulamasında e devlet onayı geldi
herkes t.c kimliği ile kayıt olabilir ama o zaman muhtemelen sadece 18 yaş üstü kullanabilecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet Can Ekici
yapkazan.com domaini dolu malesef

herkes t.c kimliği ile kayıt olabilir ama o zaman muhtemelen sadece 18 yaş üstü kullanabilecektir
knk Sahibinden, Letgo, Dolap gibi sitelerde zaten 18 yaş altına hesap açması ve ticaret yapması yasak diye biliyorum ama denetleme yapılamdığı için sorun olmuyor

Top Bottom