yok hocam bu tarz yerler değilde daha uyguna satan yerler arıyorum örneğin shopier gibi mağazalar oluyor sanırım replika ürün o tarz sitelerorjinal arıyorsan;
Yalı Spor | Spor Ayakkabıları ve Spor Malzemeleri
Birçok ünlü ve kaliteli markanın spor ayakkabı ve spor malzemelerine ulaşabileceğiniz, aynı zamanda uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz Türkiye'nin lider spor mağazası!www.yalispor.com.tr
Barçın | Online Spor Ayakkabı ve Giyim Mağazası
Dünyaca ünlü kadın, erkek ve çocuk markaları Barçın'da! Spor ayakkabı, giyim gibi kategorilerde en yeni ürünleri hemen keşfetmeye başla!www.barcin.com
![]()
IN Street | Online Ayakkabı ve Giyim Alışverişi İçin Tıklayın!
Ünlü markaların giyim, ayakkabı ve aksesuar modellerini incelemek ve size özel fiyatlardan yararlanmak için instreet.com.tr'yi ziyaret edin!www.instreet.com.tr
Sportive | Spor Giyimde En İyi Markalar, En İyi Sen!
Spor malzemeleri ve ünlü spor giyim markalarının kadın, erkek ve çocuk ürünleri Sportive'de. Spora dair her şeye uygun fiyatlarla ulaşmak için Sportive!www.sportive.com.tr
![]()
Spor Ayakkabı ve Spor Giyim | Korayspor
Korayspor.com; nike, adidas, Reebok, Under Armour, New Balance Skechers Hummel ayakkabı, giyim, spor malzemeleri ve Dünyanın en büyük markalarını ayağınıza kadar getirme imkanı sunan, spor alışveriş sitesidir.www.korayspor.com
hocam outlet e gitsek ordan uygun fiyata orijinal alabiliyor muyuz?orjinal arıyorsan;
Yalı Spor | Spor Ayakkabıları ve Spor Malzemeleri
Birçok ünlü ve kaliteli markanın spor ayakkabı ve spor malzemelerine ulaşabileceğiniz, aynı zamanda uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz Türkiye'nin lider spor mağazası!www.yalispor.com.tr
Barçın | Online Spor Ayakkabı ve Giyim Mağazası
Dünyaca ünlü kadın, erkek ve çocuk markaları Barçın'da! Spor ayakkabı, giyim gibi kategorilerde en yeni ürünleri hemen keşfetmeye başla!www.barcin.com
![]()
IN Street | Online Ayakkabı ve Giyim Alışverişi İçin Tıklayın!
Ünlü markaların giyim, ayakkabı ve aksesuar modellerini incelemek ve size özel fiyatlardan yararlanmak için instreet.com.tr'yi ziyaret edin!www.instreet.com.tr
Sportive | Spor Giyimde En İyi Markalar, En İyi Sen!
Spor malzemeleri ve ünlü spor giyim markalarının kadın, erkek ve çocuk ürünleri Sportive'de. Spora dair her şeye uygun fiyatlarla ulaşmak için Sportive!www.sportive.com.tr
![]()
Spor Ayakkabı ve Spor Giyim | Korayspor
Korayspor.com; nike, adidas, Reebok, Under Armour, New Balance Skechers Hummel ayakkabı, giyim, spor malzemeleri ve Dünyanın en büyük markalarını ayağınıza kadar getirme imkanı sunan, spor alışveriş sitesidir.www.korayspor.com
Nike ve Adidas'ın kendi outlet mağazaları eskiden uygundu şuan bilmiyorum. Zeytinburnu Olivium Avm'de vardı.hocam outlet e gitsek ordan uygun fiyata orijinal alabiliyor muyuz?
Bekle özel çizim yapan bir instagram hesabı vardı. Shopier üzerinden satış yapıyordu. Alışverişte yapmıştım. Bulayım atıyorum hemen.yok hocam bu tarz yerler değilde daha uyguna satan yerler arıyorum örneğin shopier gibi mağazalar oluyor sanırım replika ürün o tarz siteler
Bu instagram adresleri.yok hocam bu tarz yerler değilde daha uyguna satan yerler arıyorum örneğin shopier gibi mağazalar oluyor sanırım replika ürün o tarz siteler
teşekkürler hocam güzel modeller var bi bakınayım.Nike ve Adidas'ın kendi outlet mağazaları eskiden uygundu şuan bilmiyorum. Zeytinburnu Olivium Avm'de vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bekle özel çizim yapan bir instagram hesabı vardı. Shopier üzerinden satış yapıyordu. Alışverişte yapmıştım. Bulayım atıyorum hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu instagram adresleri.
![]()
N O R T H C A C T U S on Instagram: "zeus tasarımımız ayrıntılı videosu. şimşek detayları karanlıkta parlıyor. . . . . . #keşfet #infinity #keşfetteyiz #viral #viralvideos #tiktok #custom #customshoes"
112 likes, 1 comments - northcactustr on March 15, 2022: "zeus tasarımımız ayrıntılı videosu. şimşek detayları karanlıkta parlıyor. . . . . . #keşfet #infinity #keşfetteyiz #viral #viralvideos #tiktok #custom #customshoes".www.instagram.com
Buda Shopier mağazaları;
![]()
Rica ederim. Ben nişanlıma almıştım. Memnun kaldık.t
teşekkürler hocam güzel modeller var bi bakınayım.
Arkadaşın dediği gibi nike’ın bazı şubeleri outlet idi.hocam outlet e gitsek ordan uygun fiyata orijinal alabiliyor muyuz?
valla sadece nike adidas değil böyle her markanın ucuza satıldığı istanbul içinde orijinal satıcı arıyorumArkadaşın dediği gibi nike’ın bazı şubeleri outlet idi.
Yani gidiyorsun depo gibi bir yer.
Sadece numarası kalan modeller ucuza satılıyordu.
Örnek Ankara’da nata vega’da ve Forum’da vardı.
Olivium AVM. Az araştırırsan görürsün. Aslında AVM değil OUTLET. Bütün firmalar outlet satışta.valla sadece nike adidas değil böyle her markanın ucuza satıldığı istanbul içinde orijinal satıcı arıyorum
evet biliyorum ama oraya gitmeyeli uzun zaman oldu annemde ayakkabı alırken oraya gidelim diyordu galiba ablam zamanında orda ucuza converse almıştı 350 yeydi (5 yıl önce)Olivium AVM. Az araştırırsan görürsün. Aslında AVM değil OUTLET. Bütün firmalar outlet satışta.
Bence pek ucuz değilmiş. Ben 1-2 sene önce o fiyata aldımevet biliyorum ama oraya gitmeyeli uzun zaman oldu annemde ayakkabı alırken oraya gidelim diyordu galiba ablam zamanında orda ucuza converse almıştı 350 yeydi (5 yıl önce)
Valla ablam ucuza aldım diye söylüyordu fiyatları karıştırmış olabilirimBence pek ucuz değilmiş. Ben 1-2 sene önce o fiyata aldımTabi modelini bilemem sizin aldığınız. Şuan en fazla 200 TL falan fark vardır. O da pahalı ayakkabılarda.