Uygun Ayakkabı satan site önerisi ?

BerkW

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
şu ayakkabıyı beğendim fakat bi ayakkabıya bu kadar vermeyi düşünmem bu tarz ayakkabıları uyguna alabileceğim bi site varmı ? (para önemli değil bu tarz satan yer olsun yeter)

Ekler

• 1651013655209.png
    1651013655209.png
    443.5 KB · Hit: 766
orjinal arıyorsan;

orjinal arıyorsan;

yok hocam bu tarz yerler değilde daha uyguna satan yerler arıyorum örneğin shopier gibi mağazalar oluyor sanırım replika ürün o tarz siteler

orjinal arıyorsan;

hocam outlet e gitsek ordan uygun fiyata orijinal alabiliyor muyuz?

Nike ve Adidas'ın kendi outlet mağazaları eskiden uygundu şuan bilmiyorum. Zeytinburnu Olivium Avm'de vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam bu tarz yerler değilde daha uyguna satan yerler arıyorum örneğin shopier gibi mağazalar oluyor sanırım replika ürün o tarz siteler
Bekle özel çizim yapan bir instagram hesabı vardı. Shopier üzerinden satış yapıyordu. Alışverişte yapmıştım. Bulayım atıyorum hemen.

Bu instagram adresleri.

Buda Shopier mağazaları;

t
Nike ve Adidas'ın kendi outlet mağazaları eskiden uygundu şuan bilmiyorum. Zeytinburnu Olivium Avm'de vardı.

Bekle özel çizim yapan bir instagram hesabı vardı. Shopier üzerinden satış yapıyordu. Alışverişte yapmıştım. Bulayım atıyorum hemen.

Bu instagram adresleri.

Buda Shopier mağazaları;
teşekkürler hocam güzel modeller var bi bakınayım.

Arkadaşın dediği gibi nike’ın bazı şubeleri outlet idi.
Yani gidiyorsun depo gibi bir yer.
Sadece numarası kalan modeller ucuza satılıyordu.
Örnek Ankara’da nata vega’da ve Forum’da vardı.

Arkadaşın dediği gibi nike’ın bazı şubeleri outlet idi.
Yani gidiyorsun depo gibi bir yer.
Sadece numarası kalan modeller ucuza satılıyordu.
Örnek Ankara’da nata vega’da ve Forum’da vardı.
valla sadece nike adidas değil böyle her markanın ucuza satıldığı istanbul içinde orijinal satıcı arıyorum

valla sadece nike adidas değil böyle her markanın ucuza satıldığı istanbul içinde orijinal satıcı arıyorum
Olivium AVM. Az araştırırsan görürsün. Aslında AVM değil OUTLET. Bütün firmalar outlet satışta.

Olivium AVM. Az araştırırsan görürsün. Aslında AVM değil OUTLET. Bütün firmalar outlet satışta.
evet biliyorum ama oraya gitmeyeli uzun zaman oldu annemde ayakkabı alırken oraya gidelim diyordu galiba ablam zamanında orda ucuza converse almıştı 350 yeydi (5 yıl önce)

evet biliyorum ama oraya gitmeyeli uzun zaman oldu annemde ayakkabı alırken oraya gidelim diyordu galiba ablam zamanında orda ucuza converse almıştı 350 yeydi (5 yıl önce)
Bence pek ucuz değilmiş. Ben 1-2 sene önce o fiyata aldım :D Tabi modelini bilemem sizin aldığınız. Şuan en fazla 200 TL falan fark vardır. O da pahalı ayakkabılarda.

Bence pek ucuz değilmiş. Ben 1-2 sene önce o fiyata aldım :D Tabi modelini bilemem sizin aldığınız. Şuan en fazla 200 TL falan fark vardır. O da pahalı ayakkabılarda.
Valla ablam ucuza aldım diye söylüyordu fiyatları karıştırmış olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,351
Üyeler
186,469
Son üye
Berkay Öztürk
Geri