blackwidow2731
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil
Elimde bu ürün var ama çok yavaş ve sürekli kopuyor bir oyunu günlerce anca indiriyor internetim çok hızlı bir internet değil klasik tr aile evi interneti bu cihazla 22 mbps dowland 5.1 mbps upload alıyorum şu anda fazla anlamıyorum bu işlerden ama galiba en çok satan ve en çok bana önerilen cihaz şu(arada kopuyormuş buda ama fiyat performans diyor herkes):
AMA acaba ben şu ürünümü alsam diyorum daha kaliteli ve daha iyi gibi geldi bana
www.epey.com
acil hemen yardımcı olabilecek varmı en geç yarın söylemem lazım aradaki fiyat farkına değermi kopmasın baya bi hızlı olsun ve kaliteli olsa yeter yada sizin önerebileceğiniz bir cihaz varmı?
www.epey.com
birde şöyle cihazlar var biraz pahalı ve çok yer kaplıyor gibime geldi ama usb gibi olmasındasa stand olması dahamı iyi olur sizce ne alayım?
Elimde bu ürün var ama çok yavaş ve sürekli kopuyor bir oyunu günlerce anca indiriyor internetim çok hızlı bir internet değil klasik tr aile evi interneti bu cihazla 22 mbps dowland 5.1 mbps upload alıyorum şu anda fazla anlamıyorum bu işlerden ama galiba en çok satan ve en çok bana önerilen cihaz şu(arada kopuyormuş buda ama fiyat performans diyor herkes):
AMA acaba ben şu ürünümü alsam diyorum daha kaliteli ve daha iyi gibi geldi bana

TP-Link Archer TX20U Kablosuz Ağ Adaptörü
TP-Link Archer TX20U Kablosuz Ağ Adaptörü detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

TP-Link Archer TX20U Plus Kablosuz Ağ Adaptörü
TP-Link Archer TX20U Plus Kablosuz Ağ Adaptörü detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.