Yardım 7500 tl ye kadar psu önerisi

Bir de bu model var. Gaming gecesinde 8500TL'ye düşmüştü. Yine düşerse bakılabilir. Geri ödemede alınabiliyor olması lazım 1000TL kadar. Bayağı sessiz bir model.
Bu fiyatlara düşerse yine alabilirim benim kasaya uyup uymadıklarına bakayım sadece sağol teşekkür ederim özelden mesaj atmıştım sana müsait olursan eğer konuyu kalabalık etmeden özelden yazabilirsem çok iyi olur biraz çok düşünen ve almışken iyisini almak istiyen birisiyim ondan dolayı çok soru sorabilirim 😀

sinerjide 9k suan

O model 2023 sürümü. Kronik CW sorunlu ve RMA oranı bayağı yüksek. Alınabiliritesi pek yok. 2024 modeline bakın.

hocam biraz geç cevap veriyorum. fsp vita 1000w kullanıyorum. 750w olanlar B+ 1000w olan bazı yerlerde A tier diye geçiyo olması lazım. 0Db modu yok ama sessiz baya ve memnunum isterseniz bakın. şuanda 8k civarlarında indirimlerde 7k lara düşer.

hocam biraz geç cevap veriyorum. fsp vita 1000w kullanıyorum. 750w olanlar B+ 1000w olan bazı yerlerde A tier diye geçiyo olması lazım. 0Db modu yok ama sessiz baya ve memnunum isterseniz bakın. şuanda 8k civarlarında indirimlerde 7k lara düşer.
Sağolun hocam teşekkür ederim bilgileriniz için kendimce bir liste yapıp indirim bekleyeceğim o arada

Elektriksel perfomansı A tier. Tierlist'lerde fanı yüzünden düşürüyorlar.

evet onu bende gördüm öncelik sıralaması yapayım ona göre seçim yapacağım aralarından aklıma takılan model olursa sorarım yine sana

Sağolun hocam teşekkür ederim bilgileriniz için kendimce bir liste yapıp indirim bekleyeceğim o arada
Vita modeli almak isterseniz ve sorunuz olursa etiketleyin hocam. yanıtlarım seve seve. aktif olarak gen5.1 desteğide bulunmakta ondan dolayı indirimlerde alınabilir bir psu.

Vita modeli almak isterseniz ve sorunuz olursa etiketleyin hocam. yanıtlarım seve seve. aktif olarak gen5.1 desteğide bulunmakta ondan dolayı indirimlerde alınabilir bir psu.
7.5-8k bandına a veya a plus herhangi bir Psu ya direkt çökerim

sadece fandan değil hocam. 750w larda fazla voltaj dengesizliği muhabbeti var. ondan vitayı A ya koymuyolar 1000w da biraz daha stabil ama ondada var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.5-8k bandına a veya a plus herhangi bir Psu ya direkt çökerim
vita 1000w lar dediğim gibi bazı tierlistlerde A tier. aktif 8k bandında. ama bence indirim beklenebilir.

sadece fandan değil hocam. 750w larda fazla voltaj dengesizliği muhabbeti var. ondan vitayı A ya koymuyolar 1000w da biraz daha stabil ama ondada var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vita 1000w lar dediğim gibi bazı tierlistlerde A tier. aktif 8k bandında. ama bence indirim beklenebilir.
Traktör sesi falan geliyor mu? Reddit'de çok fazla kişi ilk aydan traktör sesi geldiğini yazmıştı.

Traktör sesi falan geliyor mu? Reddit'de çok fazla kişi ilk aydan traktör sesi geldiğini yazmıştı.
yok hocam. onlar şanssız kullanıcılar. 1 senesini doldurmak üzere ama fan baya sessiz. hatta kasa içindeki hava akışı sağlayan fanlarım daha sesli diyeyim size. elektronik işi olduğunden denk gelebiliyor.

Geri