Yardım 7500 tl ye kadar psu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/7445...uler-atx-3-1-guc-kaynagi-mpx-8503-afag-2ebeu/ Al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün 7.500 dü indirime girmiş herald e

Dediğim model güzel bak istersen
bakıcam birazdan

rjk nın 1000 w plat psu suna bakabilrisiniz
b ymiş hocam o birde onun için cratos serisi amphereden daha iyi diyorlar

bakıcam birazdan

b ymiş hocam o birde onun için cratos serisi amphereden daha iyi diyorlar
ben kullanıyorum 1000w platı gayet güzel psu tabi farklı üründe bakabilrisiniz ama 7500 e plat ürün yok

ben kullanıyorum 1000w platı gayet güzel psu tabi farklı üründe bakabilrisiniz ama 7500 e plat ürün yok
plat veya golddan ziyada Tier ı benim için daha önemli hocam 850w olacaksa A veyaA Plus 1000w ta b plus olabilir ama fsp vista A plus indirim bekliyebilirim onu

Ne oldu psu kaynaklı mı çıktı?
hastane calışanı bir abim var onla biraz konuştum hastanede tüm pcleri o topluyor kernel power psu dışında başka birşeyden olmaz dedi boşuna bakma power bak kendine dedi

enermax 1200w bakabilirsin dediğin gibi , nzxt c1000-1200 g2bb var onun da stoğu azaldığı ve bittiği için uçmuş alabileceğin en mantıklısı enermax d.f X 1200w şu an.
enermaxın fiyatıda uçuk kank 6.8 6.9k çok ona b psu sonuç olarak

benim gördügüm testlerde b veya b plus olarak geçiyor ama yinede pek 6.9k ları hak edecek bir psu değil

7.5k çok zorlarım bir şekilde dersem 8e kadar yolu var indirim bekleyip alırım üstü bir psu önerirsen
iç kalitesi çok iyi raijintek cratos ile nerdeyse aynı cratos A tier enermaxın sadece fanı biraz sesli olduğu için B tiere düşürüyorlar.

iç kalitesi çok iyi raijintek cratos ile nerdeyse aynı cratos A tier enermaxın sadece fanı biraz sesli olduğu için B tiere düşürüyorlar.
çin malı ne olduğu belirsiz 400w psuma phantom spirit taksam A+ olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,777
Üyeler
184,497
Son üye
SerkanSarimaden
Geri