『MR』GHOST
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Dediğim model güzel bak istersen
Dediğim model güzel bak istersen
rjk nın 1000 w plat psu suna bakabilrisiniz
https://www.gaming.gen.tr/urun/7445...uler-atx-3-1-guc-kaynagi-mpx-8503-afag-2ebeu/ Al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dün 7.500 dü indirime girmiş herald e
bakıcam birazdanDediğim model güzel bak istersen
b ymiş hocam o birde onun için cratos serisi amphereden daha iyi diyorlarrjk nın 1000 w plat psu suna bakabilrisiniz
ben kullanıyorum 1000w platı gayet güzel psu tabi farklı üründe bakabilrisiniz ama 7500 e plat ürün yokbakıcam birazdan
b ymiş hocam o birde onun için cratos serisi amphereden daha iyi diyorlar
plat veya golddan ziyada Tier ı benim için daha önemli hocam 850w olacaksa A veyaA Plus 1000w ta b plus olabilir ama fsp vista A plus indirim bekliyebilirim onuben kullanıyorum 1000w platı gayet güzel psu tabi farklı üründe bakabilrisiniz ama 7500 e plat ürün yok
hastane calışanı bir abim var onla biraz konuştum hastanede tüm pcleri o topluyor kernel power psu dışında başka birşeyden olmaz dedi boşuna bakma power bak kendine dediNe oldu psu kaynaklı mı çıktı?
enermax 1200w bakabilirsin dediğin gibi , nzxt c1000-1200 g2bb var onun da stoğu azaldığı ve bittiği için uçmuş alabileceğin en mantıklısı enermax d.f X 1200w şu an.
enermaxın fiyatıda uçuk kank 6.8 6.9k çok ona b psu sonuç olarakenermax 1200w bakabilirsin dediğin gibi , nzxt c1000-1200 g2bb var onun da stoğu azaldığı ve bittiği için uçmuş alabileceğin en mantıklısı enermax d.f X 1200w şu an.
B değil ortalama A/A+ olarak geçiyor kalite olarak @yusuf7878enermaxın fiyatıda uçuk kank 6.8 6.9k çok ona b psu sonuç olarak
Bütçen ne kadar söyle?enermaxın fiyatıda uçuk kank 6.8 6.9k çok ona b psu sonuç olarak
benim gördügüm testlerde b veya b plus olarak geçiyor ama yinede pek 6.9k ları hak edecek bir psu değilB değil ortalama A/A+ olarak geçiyor kalite olarak @yusuf7878
7.5k çok zorlarım bir şekilde dersem 8e kadar yolu var indirim bekleyip alırım üstü bir psu önerirsenBütçen ne kadar söyle?
iç kalitesi çok iyi raijintek cratos ile nerdeyse aynı cratos A tier enermaxın sadece fanı biraz sesli olduğu için B tiere düşürüyorlar.benim gördügüm testlerde b veya b plus olarak geçiyor ama yinede pek 6.9k ları hak edecek bir psu değil
7.5k çok zorlarım bir şekilde dersem 8e kadar yolu var indirim bekleyip alırım üstü bir psu önerirsen
çin malı ne olduğu belirsiz 400w psuma phantom spirit taksam A+ olur muiç kalitesi çok iyi raijintek cratos ile nerdeyse aynı cratos A tier enermaxın sadece fanı biraz sesli olduğu için B tiere düşürüyorlar.