Yardım 7500 tl ye kadar psu önerisi

Bütçene göre bunlardan birini alacaksın başka alternatif yok.
@ANtiQ08

plat veya golddan ziyada Tier ı benim için daha önemli hocam 850w olacaksa A veyaA Plus 1000w ta b plus olabilir ama fsp vista A plus indirim bekliyebilirim onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hastane calışanı bir abim var onla biraz konuştum hastanede tüm pcleri o topluyor kernel power psu dışında başka birşeyden olmaz dedi boşuna bakma power bak kendine dedi
Bu aralar element uyduran çok teknisyen görüyorum neden bilmem. Kernel hatası PSU ya bağlamak için geniş bir hata kernel klasik bir bildirimdir sistem aniden güç kaybı yaşadığın da herkes tarafından görülebilir örneğin bilgisayarı tuştan kapattığınız da bile. İhtimallerin başında psu var gibi duruyor olsa da ramler anakart hatta sizin durumunuz da en büyük oran ekran kartında da sorun olabilir. Muhtemelen klasik bir rm750e bu kadar çabuk bozulmamıştır, ihtimal mi? Evet ama bu kesin yargı imkansız.

iç kalitesi çok iyi raijintek cratos ile nerdeyse aynı cratos A tier enermaxın sadece fanı biraz sesli olduğu için B tiere düşürüyorlar.
ikiside aynı fabrika çıkışlı çünkü sanr üretiyor ikisinide ama 1000w a veya A pluslar 8k bandına düşüyor galiba onlardan alabilirim tier benim için daha önemli ama cratos ve enermaxın 6.6k etmemesi lazım aşırı pahalı

Bütçene göre bunlardan birini alacaksın başka alternatif yok.
@ANtiQ08
A veya A plus çıkmaz mı bu butceye kanka w değeri önemli değil Aveya Aplus cratos ve enermax 4 ay önce enermax 5.5 felandı cratos 5 bandındaydı benim rm750e aldığım zaman cratos 1000w ı önermemişlerdi bile bana şimdi cratos a olarak geçiyor diyorlar :D

Bu aralar element uyduran çok teknisyen görüyorum neden bilmem. Kernel hatası PSU ya bağlamak için geniş bir hata kernel klasik bir bildirimdir sistem aniden güç kaybı yaşadığın da herkes tarafından görülebilir örneğin bilgisayarı tuştan kapattığınız da bile. İhtimallerin başında psu var gibi duruyor olsa da ramler anakart hatta sizin durumunuz da en büyük oran ekran kartında da sorun olabilir. Muhtemelen klasik bir rm750e bu kadar çabuk bozulmamıştır, ihtimal mi? Evet ama bu kesin yargı imkansız.
35Dklık test yaptım bir sorun yoktu ekran kartı driverıda güncel şuan bakıcam hemen alamam zaten biraz fikir oluşturmam lazım normal pc yi götürücem abinin yanına beraber bakalım

ikiside aynı fabrika çıkışlı çünkü sanr üretiyor ikisinide ama 1000w a veya A pluslar 8k bandına düşüyor galiba onlardan alabilirim tier benim için daha önemli ama cratos ve enermaxın 6.6k etmemesi lazım aşırı pahalı

A veya A plus çıkmaz mı bu butceye kanka w değeri önemli değil Aveya Aplus cratos ve enermax 4 ay önce enermax 5.5 felandı cratos 5 bandındaydı benim rm750e aldığım zaman cratos 1000w ı önermemişlerdi bile bana şimdi cratos a olarak geçiyor diyorlar :D

35Dklık test yaptım bir sorun yoktu ekran kartı driverıda güncel şuan bakıcam hemen alamam zaten biraz fikir oluşturmam lazım normal pc yi götürücem abinin yanına beraber bakalım
Yani benim aklıma ilk psu geldi ama bu öyle tek seferlik bir şey değil baska sorunlar olabilir denemeden bilemessin yok mu tanıdık felan psu denesen önce

Zaten normal testte anlayabileceğin bir şey değil her gpu stres testi oyunlarla aynı mantıkta çalışmıyor gerçekleştiği spesifik anlar varsa test etmek daha kolay olur. Hangi testte beklettin 35 dakika? Firestrike ve aida64 gpu stress test de deneyin

Yani benim aklıma ilk psu geldi ama bu öyle tek seferlik bir şey değil baska sorunlar olabilir denemeden bilemessin yok mu tanıdık felan psu denesen önce
o abiye rica ederim bakalım sürekli hata almıyorum ama pc yi aldığım günden beri varmış kernel power
Zaten normal testte anlayabileceğin bir şey değil gpu stres testleri oyunlarla aynı mantıkta çalışmıyor gerçekleştiği spesifik anlar varsa test etmek daha kolay olur. Hangi testte beklettin 35 dakika?
occt de beklettim psu testi açtım 35dk zorladım herşeyi

A almak zorunda değilsin C bile işini görür. Yarın birgün bu fiyatlara da bulamayacaksın.

A almak zorunda değilsin C bile işini görür. Yarın birgün bu fiyatlara da bulamayacaksın.
c alacak olsam niye üst seviye sistem topluyom bütçem A veya Aplus a yetiyorsa kalitelisini almak isterim ki enermax ve cratosun bu fiyatlara çıkması çok satılıyor olması onun dışında knunun başında bahsettiğim gibi kratos ve enermax şuan için biraz gerilerde

Çok geride kral :D ne yaşıyon ya sen anlamıyorum bütçene göre alabileceğin onlar fazlasıyla yeter sana.
kral yeter diye aldığım psu kernel power yaşatıyor şuan :D a veya a plus alabiliyorsam niye almayım ki ben herhangi bir şekilde bana a veya a plus olduğunun açıklanması sonucunda bunlarada okeyin amphere serisi a olmak için tasarlanan ama olmaması gereken şekilde çok kırpılıp b olmuş psu serisi cratos direkt b plus ı hedef alıyor enermax fandan dolayı ve ripple değerlerinden dolayı b bazen b plus oluyor :D

Çok geride kral :D ne yaşıyon ya sen anlamıyorum bütçene göre alabileceğin onlar fazlasıyla yeter sana.
Bütçeme 1000w psu a veya a plus düşüyorsa indirim bekleyip almak daha mantıklı cratos ve enermax 6k yı geçmiyordu 3 4 öncesine kadar bu fiyatlar normal değil 7 ye yakın olmaları en kötü ihtimal zaten sürekli alıp satılan modeller bunlar enermax cratos çekerim birini olur biter

kral yeter diye aldığım psu kernel power yaşatıyor şuan :D a veya a plus alabiliyorsam niye almayım ki ben herhangi bir şekilde bana a veya a plus olduğunun açıklanması sonucunda bunlarada okeyin amphere serisi a olmak için tasarlanan ama olmaması gereken şekilde çok kırpılıp b olmuş psu serisi cratos direkt b plus ı hedef alıyor enermax fandan dolayı ve ripple değerlerinden dolayı b bazen b plus oluyor :D
Dostum istersen en pahalısını al sorun yaşamayacağının garantisi yok. Sana o PSU yu kim önerdiyse ona söyle bu derdini bana sorsan onu alma derdim.

Dostum istersen en pahalısını al sorun yaşamayacağının garantisi yok. Sana o PSU yu kim önerdiyse ona söyle bu derdini bana sorsan onu alma derdim.
tamam işte a veya a plus olanı düşüyorsa onları alırım işte daha pahalı daha iyi olmuyor maalesef tierlar arası seçim yapılmaz a - bir psu bile b plusları tokatlıyor uzun omürlü düşüyorsa a veya aplus varken b plus mantıksız wat değeri fazla ilgilendirmiyor 7800xt 7800x3d 1000w olsun kafam rahat olsun

Bütçeme 1000w psu a veya a plus düşüyorsa indirim bekleyip almak daha mantıklı cratos ve enermax 6k yı geçmiyordu 3 4 öncesine kadar bu fiyatlar normal değil 7 ye yakın olmaları en kötü ihtimal zaten sürekli alıp satılan modeller bunlar enermax cratos çekerim birini olur biter
Elektronik olayı biraz şans işi, gidip a+ alırsın yine sıkıntı çıkarabilir. Ve fiyatlar Türkiye gibi bir ülkede geriye gitmez her zaman artacağı için anca Kasım indirimleri falan beklenebilir, ama onda da zaten popüler iyi satan ürünlere pek indirim olmaz nasıl olsa satılıyor diye. Bir de PSU da tierlistlere çok takılma bence, PSU seçerken cybenetics incelemeleri ve ordaki spreadsheet e bakmanı tavsiye ederim

Kendim de Enermax kullanıyorum çok memnunum, Raijintek de çok iyi, tabi senin bileceğin iş.

Bu arada PSU dan kaynaklı da olmayabilir sorunun, çevrende deneme amaçlı ödünç alabileceğin bir PSU yok mu hiç?

Geri