Yardım 7500 tl ye kadar psu önerisi

ikiside aynı fabrika çıkışlı çünkü sanr üretiyor ikisinide ama 1000w a veya A pluslar 8k bandına düşüyor galiba onlardan alabilirim tier benim için daha önemli ama cratos ve enermaxın 6.6k etmemesi lazım aşırı pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A veya A plus çıkmaz mı bu butceye kanka w değeri önemli değil Aveya Aplus cratos ve enermax 4 ay önce enermax 5.5 felandı cratos 5 bandındaydı benim rm750e aldığım zaman cratos 1000w ı önermemişlerdi bile bana şimdi cratos a olarak geçiyor diyorlar :D

35Dklık test yaptım bir sorun yoktu ekran kartı driverıda güncel şuan bakıcam hemen alamam zaten biraz fikir oluşturmam lazım normal pc yi götürücem abinin yanına beraber bakalım

Gaming gecesinde 7800TL'ye kadar düşebiliyor.

Başka önerdiğin var mı a veya a Plus yoksa enermax veya cratos arasında seçim yapacağım beyaz olarak b+ da önerebilirsin
Önerdiğim zaten A+ bir PSU. NZXT C1200 2023 ile aynı platformu kullanıyor.

@ANtiQ08 https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gigabyte-gp-ae850pm-pg5-ice-850-w-fiyati,1105632837.html

Bir de bu model var. 1000W'lık incelemesi kötü değildi. Buda değildir muhtemelen.

Oyunlarda aniden donma sorunu vardı olay günlüğünde kernel Power la ilgili bir çok sonuç vardı bir kaç bilgisayar teknisyeni abiyle konuştum kernel power psu dışından birşeyden olmaz psu bakman lazım dediler ondan dolayı psu alıyorum 7.5 bandına kadar çıkabilirim

5000 ve sonrası gözükmüyor A veya A+ lazım bana birde
Alttaki yorumda gerisi var. 60.000 karakter sınırı olduğundan ana yazıya koyamamıştım.

Elektronik olayı biraz şans işi, gidip a+ alırsın yine sıkıntı çıkarabilir. Ve fiyatlar Türkiye gibi bir ülkede geriye gitmez her zaman artacağı için anca Kasım indirimleri falan beklenebilir, ama onda da zaten popüler iyi satan ürünlere pek indirim olmaz nasıl olsa satılıyor diye. Bir de PSU da tierlistlere çok takılma bence, PSU seçerken cybenetics incelemeleri ve ordaki spreadsheet e bakmanı tavsiye ederim

Kendim de Enermax kullanıyorum çok memnunum, Raijintek de çok iyi, tabi senin bileceğin iş.

Bu arada PSU dan kaynaklı da olmayabilir sorunun, çevrende deneme amaçlı ödünç alabileceğin bir PSU yok mu hiç?
Psu testi temiz gösteriyor yarın o abiden rica edeceğim sürekli yaşadığım bir sorun değil ama psun wat kısıyor ekran kartın kitleniyor demişlerdi bir çok kişi psu testinde ne ekran kartı ne işlemci bir sorun çıkarmadı anakart 50derecelerde gezmiyordu bile ama abim psu dan kaynaklıdır dedi psu rica edeceğim bakalım

Gaming gecesinde 7800TL'ye kadar düşebiliyor.
Bunun düşmesini niye bekliyimki bu varken

Önerdiğim zaten A+ bir PSU. NZXT C1200 2023 ile aynı platformu kullanıyor.

@ANtiQ08 https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gigabyte-gp-ae850pm-pg5-ice-850-w-fiyati,1105632837.html

Bir de bu model var. 1000W'lık incelemesi kötü değildi. Buda değildir muhtemelen.

Alttaki yorumda gerisi var. 60.000 karakter sınırı olduğundan ana yazıya koyamamıştım.
Gördüm hocam sağolun teşekkür ederim cratos ve Enermax modeli 6.5 altında olsa tercih edebilirdim direkt ama 6.9 ve 6.6 pek hak ettikleri fiyatlar olmadıklarını düşünüyorum fsp vista 1000w 8.2k biraz indirim kuponu felan düşse direkt onuda çekebilirim onun dışında zachtechturf un listime bakıyorum şuan ondan biraz da bilgi alıp araştırıp beğendiğimi alacağım beyaz olarak Msi 850W olanda var ona ne dersiniz oda var aklımda çok ani oldu yoksa ben yazın o attığınız 1500W hxi düşünmüştüm

Bitfenix çok mu iyi
Fiyatına göre iyi tabii ki. En azından çin menşeii'li kapasitör yok içinde.

Gördüm hocam sağolun teşekkür ederim cratos ve Enermax modeli 6.5 altında olsa tercih edebilirdim direkt ama 6.9 ve 6.6 pek hak ettikleri fiyatlar olmadıklarını düşünüyorum fsp vista 1000w 8.2k biraz indirim kuponu felan düşse direkt onuda çekebilirim onun dışında zachtechturf un listime bakıyorum şuan ondan biraz da bilgi alıp araştırıp beğendiğimi alacağım beyaz olarak Msi 850W olanda var ona ne dersiniz oda var aklımda çok ani oldu yoksa ben yazın o attığınız 1500W hxi düşünmüştüm
A-GL serisi genel anlamda alınacak en son modeller zaten. 850w'lık modelide aynen o şekilde. Hiç bir şekilde hak etmiyor fiyatını. FSP vita gm modellerinin fanları biraz sorunlu. Reddit'de sorun yaşayanları okumuştum. Bunun dışında kaliteli bir model.

Fiyatına göre iyi tabii ki. En azından çin menşeii'li kapasitör yok içinde.

A-GL serisi genel anlamda alınacak en son modeller zaten. 850w'lık modelide aynen o şekilde. Hiç bir şekilde hak etmiyor fiyatını. FSP vita gm modellerinin fanları biraz sorunlu. Reddit'de sorun yaşayanları okumuştum. Bunun dışında kaliteli bir model.
1000W veya 1200W olarak attıkların dışında alabiliceğim yok o zaman yerimde olsan hangisini tercih ederdin ?

1000W veya 1200W olarak attıkların dışında alabiliceğim yok o zaman yerimde olsan hangisini tercih ederdin ?

Bir de bu model var. Gaming gecesinde 8500TL'ye düşmüştü. Yine düşerse bakılabilir. Geri ödemede alınabiliyor olması lazım 1000TL kadar. Bayağı sessiz bir model.

Bir de bu model var. Gaming gecesinde 8500TL'ye düşmüştü. Yine düşerse bakılabilir. Geri ödemede alınabiliyor olması lazım 1000TL kadar. Bayağı sessiz bir model.
bu butceye cikmisken nzxt c1200 de dusunulebilir mi

Geri