Uygun fiyata aldığım bushcraft kamp için yerli üretim efsane güzel çakı

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
703
r/KGBTR - Uygun fiyata aldığım bushcraft kamp için yerli üretim efsane güzel çakı incelemesi

evet çin malı dandik çakı yerine el yapımı hemde araştırınca güvenilir yıllarca bıçakçılık işi yapan bir firmadan trendyol üzerinden bu gördüğünüz modeli aldım 420 lira tuttu düşünün en dandirik çakıları daha pahalıya satıyorlar. Bu bıçak 4116 çelik yapımı ama böhler diyende var emin olamadım ama 4116 diyelim.

Sırt kilidine sahip ki kilidi oldukça sağlamdı böyle sert bastırmanız lazım açıp kapatmak için o yüzden tam geçer not aldı. Sap kökcevizinden ki ceviz ağacı oldukça uzun ömürlü, burada isteseler maliyet kısmak için sentetik plastik yapabilirlerdi ama yapmamışlar tutunca gerçekten premium hissi veriyor o açıdan keskinliğe geçersek jilet gibi keskin kol kılı kesme testi yaptım hiç zorlanmadan bastırmadan az kalsın kolun tümünü traş ediyordu yani traş bile olabilirsiniz. Ekstra olarak hediye göndermişler sağolsunlar ufak bir balık çakısı yollamışlar ki çok beğendim zira kutu açarken bazı işlerde kullanırken naylon keserken falan bu çakıyı kullanırım bide anahtarlık olarak kullanılabilir. Deri kılıfta yollamışlar sağolsunlar yani 420 liraya arkadaşlar hem yerli hem kaliteli çeliği belli yapanı belli bir ürün ortaya koymuşlar daha ne olsun özellikle kampla ilgilenen var ise tavsiye ederim bu ürünü alabilirsiniz. Zaten bu ürünlerden gördüğüm üzere bizim çok iyi yerli demircilik kültürümüz var bu işi çok iyi dünya çapında pirge gibi markalarımız var. Yabancı çin malı ne olduğu belirsiz ürün alacağınıza bakın uygun fiyatlı hem içi dolu dolu bir paket sunmuşlar sizce bunları almak varken kalkıp çin malı dandirik ürün almaya değer mi?

420 lira arkadaşlar hem deri kılıf,balık çakısı hemde ip bağlamışlar asmak için. Çok memnun kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri