cm mwe whiteSistem i5 10600k ve max rtx 3070 ten oluşacak o yüzden güzel psu önerileri bekliyorum
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorumzaten forumdan öneri ile aldım bunu gayet kaliteli bir psu samaların üstüne everest rampage basılmış hali. Yani everest falan üretmiyor. Psu tier listte ise b de
attığı rampage psu yu alabilirsin kendisi sama forzanın sadece damga basılmış hali ve rampagenin tek iyi psu suSistem i5 10600k ve max rtx 3070 ten oluşacak o yüzden güzel psu önerileri bekliyorum
evet.Aynen benim yazdığım ürün değilmi bu
ve gold olması da baya iyi modüler olsaymış keşke kabloları biraz zorluyor cidden büyük baya önceki psuma oranlaattığı rampage psu yu alabilirsin kendisi sama forzanın sadece damga basılmış hali ve rampagenin tek iyi psu su
aynen onu almamışlar sama dan sama forzanın ki modülerve gold olması da baya iyi modüler olsaymış keşke kabloları biraz zorluyor cidden büyük baya önceki psuma oranla
Pardon rampage yazısını görünce bir anda sinirlendim . (Sistemim çöp olmuştu ). Görmemişimo psu diğerleri gibi değil reis
evet samanın modüler olmayan hali direkt işte. Beklediğimden sessiz 2060s 3600 ile kullanılıyorum. İşini iyi yapıyoraynen onu almamışlar sama dan sama forzanın ki modüler