bende bunu atıcaktım bu güzelKaçırmaHigh Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu site beni korkutuyor olumsuz çok yorum okudum.KaçırmaHigh Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam PSU'da sorun çıkmaz. Ben de kendilerini hiç sevmem ama ne yapabilirler ki . Kapalı kutu güç kaynağı gelecek. Paketi video çekerek açarsınız hiç bir şey olmaz.Bu site beni korkutuyor olumsuz çok yorum okudum.
Geçen gün 739 Tlydi bu PowerHocam PSU'da sorun çıkmaz. Ben de kendilerini hiç sevmem ama ne yapabilirler ki . Kapalı kutu güç kaynağı gelecek. Paketi video çekerek açarsınız hiç bir şey olmaz.
Yani?Geçen gün 739 Tlydi bu Power