Neler Yeni

Uygun Fiyatlı Ama Kaliteli Kulaklık.

T.P.G.

80+ Titanium
Arctis 7'yi kullanmadığını söylüyorsun Cloud Flight daha iyi diyorsun hadi Cloud Flight'ı kullandın diyelim Arctis 7 veya Pro kullanmadan nereden biliyorsun ses kasma olayının iyi olduğunu anti olmak için antisin şu anda.
Arctis serisi tamamen aynı sürücüyü kullanıyor, yani farklar ses kartı genelde, o da belli bir seviyede fark ediyor evet ama rakiplerine yetişmek için yeterli derecede değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi, iki tarafta mutluysa artık sakince ayrılabiliriz diye düşünüyorum.
zaten sana demiyorum, objektif bakan bir tek sen varsın. Diğerleri boş yapıyor.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Arctis serisi tamamen aynı sürücüyü kullanıyor, yani farklar ses kartı genelde, o da belli bir seviyede fark ediyor evet ama rakiplerine yetişmek için yeterli derecede değil.
Bak ben Cloud Flight kullanmadan Arctis daha iyi demiyorsam sen de Arctis kullanmadan Cloud Flight iyi diyemezsin belki ses kartları arasında bariz fark var?

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Yaw tamam ben gidip drop plus alıyom bıktım artık

• Hahaha
Reaksiyonlar: Asag

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan

zaten sana demiyorum, objektif bakan bir tek sen varsın. Diğerleri boş yapıyor.
Sabahtan beri kötülüyen kim bende kabul ediyorum zaten tamam pahalı

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yiğit erden

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
vay anasını be. yeni öğrendim. James Donkey 712 nasıl mesela. fazla para vermeden kaliteli bir şeye sahip olmak istiyorum yani illa 400 sınırında olması zorunlu değil.
@Yasin Çelik kullanıyor memnun değil çok

hs35 olabilir aslında dostum yada ch321

T.P.G.

80+ Titanium
Bak ben Cloud Flight kullanmadan Arctis daha iyi demiyorsam sen de Arctis kullanmadan Cloud Flight iyi diyemezsin belki ses kartları arasında bariz fark var?
Ses kartı hiçbir zaman (çok ama çok ust düzey olmadıkça) seste bariz bir fark yaratmaz. Sesle yakından uzaktan alakan yok yorum yapıyorsun bronze olman için.

Hadi aslanım git 1 2 kişiyle de tartış aynı şeyleri yaz bronze ol göreyim seni

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Ses kartı hiçbir zaman (çok ama çok ust düzey olmadıkça) seste bariz bir fark yaratmaz. Sesle yakından uzaktan alakan yok yorum yapıyorsun bronze olman için.

Hadi aslanım git 1 2 kişiyle de tartış aynı şeyleri yaz bronze ol göreyim seni
Yazık kafana :D. Sen de devam et SS antiliğine çok işler başarırsın bu şekilde mesela HyperX'den sponsorluk :D

T.P.G.

80+ Titanium
Yazık kafana :D. Sen de devam et SS antiliğine çok işler başarırsın bu şekilde mesela HyperX'den sponsorluk :D
ben kullandığıma göre yorum yapıyorum. Ses ile zerre alakan yok yorum yapıyorsun. Hadi canım az daha kas mesajını belki bronze olursun

He. SS antisi olsam Sensei Ten kullanmam 😛

Son düzenleme:

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
ben kullandığıma göre yorum yapıyorum. Ses ile zerre alakan yok yorum yapıyorsun. Hadi canım az daha kas mesajını belki bronze olursun

He. SS antisi olsam Sensei Ten kullanmam 😛
Ben de kullandığıma göre yorum yapıyorum merak etme ses ile alakan yok diyen adam daha iyi ses kasmak diye bir tabir kullanıyor gerçekten çok boş adamsın.

Top Bottom