Neler Yeni

Uygun Fiyatlı Ama Kaliteli Kulaklık.

T.P.G.

80+ Titanium
Benim yazılarım arasından ''Arctis ile ses kasılmaz'' diye bir cümle bulup atın bana. Ben fiyatında daha iyileri var diyorum ama anlamamakta ısrarcısınız

• Hahaha
Reaksiyonlar: Asag

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Ben ses kasılmaz dedim mi? Fiyatında ses kasmak için çok daha iyi kulaklıklar var dedim. At gözlüğünü çıkarın.
Daha iyi ses kasmaktan kastın ne? Adamın ayak seslerini Engine 3'ten ayarladım gayet de rahat ses kasılıyor.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Marka antisi olup, yanlış şekilde kötülüyorsunuz. İnsanları da yanlış bilgilendiriyorsunuz.
yanlış bilgilendirmiyoruz arctis 1 wireless e bak 40mm sürücüler var fiyatı 900TL Fury X e bak 50mm sürücüler var type-c girişi var fiyatı 550TL yani SS markası güzel ama arctis modeli özelliklerine göre pahalı. Pahalı bişey alacaksam 2000TL ye filan ya Asus ROG Strix kulaklıklardan ya Corsair kulaklıklardan yada HyperX kulaklıklardan alırım teknik özelliklerine göre pahalı satıyolar insanların eleştirdiği noktada bu az düz mantık bakma çok yönlü bak piyasa araştırması yap

T.P.G.

80+ Titanium
Ama Arctis serisinin verdiği bazı şeyleri vermiyor.
Rahatlık, ee ne kaldı? Hadi yazılım olsun, tamam bu güzel bir artı. Ama sesi üst düzeye çıkarmıyor, tasarım olsun peki, dışarıda kullanacaksan güzel bir artı ama evde kullanacaksan sadece çok gereksiz olur

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Drop Plus ama bütçe arttırıp FuryX almanı öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
yanlış bilgilendirmiyoruz arctis 1 wireless e bak 40mm sürücüler var fiyatı 900TL Fury X e bak 50mm sürücüler var type-c girişi var fiyatı 550TL yani SS markası güzel ama arctis modeli özelliklerine göre pahalı. Pahalı bişey alacaksam 2000TL ye filan ya Asus ROG Strix kulaklıklardan ya Corsair kulaklıklardan yada HyperX kulaklıklardan alırım teknik özelliklerine göre pahalı satıyolar insanların eleştirdiği noktada bu az düz mantık bakma çok yönlü bak piyasa araştırması yap
Arctis 1 Wireless alın diye bir şey demedim. Konuda da Arctis 1 Wireless hakkında yorum yok. Alakasız bir yere taşıdınız şuan.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Rahatlık, ee ne kaldı? Hadi yazılım olsun, tamam bu güzel bir artı. Ama sesi üst düzeye çıkarmıyor, tasarım olsun peki, dışarıda kullanacaksan güzel bir artı ama evde kullanacaksan sadece çok gereksiz olur
Tamamen tercih meselesi bunu diyorum işte. Siz alınmaz fikrini zorluyorsunuz.

Top Bottom