Neler Yeni

Uygun Fiyatlı Ama Kaliteli Kulaklık.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
+ yönü sadece rahatlık, geri kalanda hep geride. Mic olarak farklar önemli değil zaten hepsi çok kaliteli. Ses olarak bariz bir şekilde fark var, bu farkı göz ardı edip ''ses kasmak'' için Arctis alınmaz. Hikayeli oyunlar oynarsın, rahatlık ve iletişim senin için çok önemlidir o zaman tamam git direk Arctis al.
Evet benim için bunlar daha önemli ve Arctis serisini tercih ediyorum.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
+ yönü sadece rahatlık, geri kalanda hep geride. Mic olarak farklar önemli değil zaten hepsi çok kaliteli. Ses olarak bariz bir şekilde fark var, bu farkı göz ardı edip ''ses kasmak'' için Arctis alınmaz. Hikayeli oyunlar oynarsın, rahatlık ve iletişim senin için çok önemlidir o zaman tamam git direk Arctis al.
Ses kasamadığın Arctis modeli söyler misin bana bir tane sadece kötülemek için kulaklığı kötülüyorsun şu an.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Parası olan alır, ne ilgilendirir seni?
parası olanda almaz onun yerine gidip corsair veya hyperx alıyolar hem seni ne ilgilendirir diyon o zmn kötülüyenlere laf atma kardeşim o da seni ilgilendirmez boş yapma burda

T.P.G.

80+ Titanium
3 sene ne alaka en az 1-2 hafta kullan kulaklığı güzelce kullanmak ve anlamak için işte uzun kullanım testleri bundan var ve engine üzerinden seslerini ayarlaya biliyorsun istersen ayak seseni arttır mis gibi duyarsın
Engine üzerinden baya ayar yaparak kullandım zaten Arctis 5 i. Uzun kullanımın olayı neler oluyor yani genel olarak malzeme ile alakalı uzun kullanım.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
parası olanda almaz onun yerine gidip corsair veya hyperx alıyolar hem seni ne ilgilendirir diyon o zmn kötülüyenlere laf atma kardeşim o da seni ilgilendirmez boş yapma burda
Marka antisi olup, yanlış şekilde kötülüyorsunuz. İnsanları da yanlış bilgilendiriyorsunuz.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Engine üzerinden baya ayar yaparak kullandım zaten Arctis 5 i. Uzun kullanımın olayı neler oluyor yani genel olarak malzeme ile alakalı uzun kullanım.
Uzun kullan anlarsın arkadaşım cs de öküz gibi ses kasıyor 7 ile

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
cooler-master-mh670-7-1-surround-kablosuz-oyuncu-kulakligi-9.jpg

Resimde bile kulaklık pedleri çatlak :D?

Top Bottom