AustinYellowM4
80+ Bronze
Dahası
Yok plus olmayanı da var.plus eklemeyi unutmuşsun
Yok plus olmayanı da var.plus eklemeyi unutmuşsun
kullandım da biliyorum. Senin tahmin edemeyeceğin kadar kulaklık kullandım. Çoğu markanın çoğu serisinden kulaklık kullandım, SS in en başarısız olduğu Arctis serisidir. Drop Plus, HS50 PRO, Fury X, Cloud Alpha, Kraken T.E., Cloud Flight gibi rakiplerin yanında çocuk gibi kalıyor.Adam akıllı alamıcanı nerden biliyon 10 yıldır kullanıyon heralde
biliyorum ama onun yerine drop plus alması daha iyi fazla önerilmiyor normal drop olanıYok plus olmayanı da var.
Ses diyince kısıklık mı anlıyorsun? Kalitesinden de bahsediyorum.Hangi kulaklığı alıp full seste oyun oynuyorsun veya film izliyorsun bu kadar anti olmayı bırak lütfen ve kaç kere Arctis serisini kullandın?
Peki kaç Arctis kulaklık alıp ses kasamadığın oldu?Ses diyince kısıklık mı anlıyorsun? Kalitesinden de bahsediyorum.
Ne kadar kullandın onu soruyorum bende mağazaya gidip kulaklık takıyomkullandım da biliyorum. Senin tahmin edemeyeceğin kadar kulaklık kullandım. Çoğu markanın çoğu serisinden kulaklık kullandım, SS in en başarısız olduğu Arctis serisidir. Drop Plus, HS50 PRO, Fury X, Cloud Alpha, Kraken T.E., Cloud Flight gibi rakiplerin yanında çocuk gibi kalıyor.
Ben görüntüsünü sevmedim o yüzden Drop aldim.biliyorum ama onun yerine drop plus alması daha iyi fazla önerilmiyor normal drop olanı
ses kasmada idare ederler, ama aynı fiyata daha iyisini alabilecekken neen kötüsünü alayım?Peki kaç Arctis kulaklık alıp ses kasamadığın oldu?
Katılıyorum Artics sesirisine antiyimkullandım da biliyorum. Senin tahmin edemeyeceğin kadar kulaklık kullandım. Çoğu markanın çoğu serisinden kulaklık kullandım, SS in en başarısız olduğu Arctis serisidir. Drop Plus, HS50 PRO, Fury X, Cloud Alpha, Kraken T.E., Cloud Flight gibi rakiplerin yanında çocuk gibi kalıyor.
mağazaya gidip takmıyorum 1 gün boyunca ödünç alıyorum çevremden.Ne kadar kullandın onu soruyorum bende mağazaya gidip kulaklık takıyom
5 gayet iyi bu arada nesini beğenmedin?ses kasmada idare ederler, ama aynı fiyata daha iyisini alabilecekken neen kötüsünü alayım?
Kullandıklarım Arctis 3 ve 5