Hocam zaten ilerde anakarti degistireceksen overclock ilerde işin yoksa al bi a320 anakart ilerde am5 sisteme geçersinRtx 3060
AMD ryzen 5 5600
16 gb 3200 mhz ram
kullanmaktayım tercihen vatanda stoğu olan ürün olursa sevinirim bütçem en fazla 3500 TL olabilir ileride zaten anakarti değişirim idarelik bir şey almak istiyorum.
bu ikisi arasında önerin nedir hocam?![]()
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.378,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fiyatı yanlış görmüşüm kusura bakma bu ikisi olabilir
msı daha iyi ama vatandan almabu ikisi arasında önerin nedir hocam?
valla hocam ileride dediğim 6 ay sonra falan yaniHocam zaten ilerde anakarti degistireceksen overclock ilerde işin yoksa al bi a320 anakart ilerde am5 sisteme geçersin
Hocam git a520 al şuan indirimde overclock yapmayana gayet gider bir anakart bende bu yıl şubat da sistem topladım a320 anakart aldim oyun oynarım oc ile işin yoksa anakarta para basmaya gerek yok bence giriş orta segment sistemlerdevalla hocam ileride dediğim 6 ay sonra falan yani
vatanda var mı? gidip direkt olarak alıp takmam lazım akşam turnuvam varHocam git a520 al şuan indirimde overclock yapmayana gayet gider bir anakart bende bu yıl şubat da sistem topladım a320 anakart aldim oyun oynarım oc ile işin yoksa anakarta para basmaya gerek yok bence giriş orta segment sistemlerde
Hocam git a520 al şuan indirimde overclock yapmayana gayet gider bir anakart bende bu yıl şubat da sistem topladım a320 anakart aldim oyun oynarım oc ile işin yoksa anakarta para basmaya gerek yok bence giriş orta segment sistemlerde
Vatan İnternet stoğu başka mağaza stoğu başka yakınındaki mağazanın telefonunu internetten bak ara ve sorvatanda var mı? gidip direkt olarak alıp takmam lazım akşam turnuvam var
Evet hocam bu fiyatı 200₺ fazla ama sıkıntı değil şu monitör valorant turnuvasına mi katiliyorsunuzvatanda var mı? gidip direkt olarak alıp takmam lazım akşam turnuvam var
Post automatically merged:
bu mu hocamMSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yok hocam football managerEvet hocam bu fiyatı 200₺ fazla ama sıkıntı değil şu monitör valorant turnuvasına mi katiliyorsunuz
msi b550m pro vdh diyorlar ikilemde kaldım ayrıca önceki konuma da bakar mısınız hocam rica etsemEvet hocam bu fiyatı 200₺ fazla ama sıkıntı değil şu monitör valorant turnuvasına mi katiliyorsunuz