Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,677
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Okulum evime uzak, arkadaşlarla okula gideceğiz. Gezeceğiz.Bisikleti ne amaçla alcaksınız?
Okulum evime uzak, arkadaşlarla okula gideceğiz. Gezeceğiz.Bisikleti ne amaçla alcaksınız?
Eğer bisiklete bakarsan lastiğin neden kolayca patladığını anlayabilirsinBisikleti ne amaçla alcaksınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O bütçedeki çoğu lastik patlar zaten markayla modelle çok alakası yok schwalbe veya maxxis lastik alarak sorunu en aza indirebilirsiniz veyahut jantları değiştirip tubeless
Rahat bi bisiklet alıp lastikleri değiştirmeniz sizin için iyi olacaktır stok lastikler fazla patlar geneldeOkulum evime uzak, arkadaşlarla okula gideceğiz. Gezeceğiz.
Hocam peki siz benim gibi birisi için ne tarz önerirsiniz? Şehir bisikleti tarzı mı?Rahat bi bisiklet alıp lastikleri değiştirmeniz sizin için iyi olacaktır stok lastikler fazla patlar genelde
patlamayadabilir kullanınan lastiğe göre tabi kompnomentler benzer olacaktır tournet işinizi görür diye düşünüyorum zoom sr suntour gibi maşalar ( ön süspansiyon ) genelde koyulmak için koyulduğu için ondan çok bişey beklemeyin çok seçicilik yapmanıza gerek yok, fren olarak mekanik önermiyorum sadece avid gibi markaların yüksek bütçedeki mekanik frenleri çok iyi tutuyor sadee fren fiyarı büyçenizi geçiype tabi bazı hidroliklerden ile daha iyi onun dışındaki mekanik frenler pek önerilmez, hidrplik fren bulabilir misiniz bilmiyorum ama bulursanız sizin için iyi olur masraflı gibi söylentiler fenelde kullanmayanlar tarafından çıkıyor düşük bütçedeki frenimde sadece 3 kere balata değiştirsim 4 yıl boyunca tanesi 20₺ den kazalar istisna tabii ki disk yamulursa diyorlar ama pek yamulan görmeden çok nadir düzeltilebiliyor ayrıca ayarını da kendiniz yapabilirsiniz vida gevşetip frene basıp geri sıkmak yeterli bundan ibaret. Yüksek bütçeli ftenler daha masraflı tabi slx xt saint gibi arkadaşım kaliper koptuğu için 500₺ ödemişti ama bunlarla işiniz yok , onun doşında kask almanızı öneririm sorucağınız bir şey varsa sorabilirsiniz.
İnce tekerler ince olduğundan değil dişsiz olduğundan patlar genelde ama ince tekerlekler için bütçeniz varsa sorunu çok aza indirecektirsıvı lastik kullanabilirsiniz incelerdenolıyornmu bilmiyorum ama tubeles de bi çözüm ben mtb ile ilgileniyorumEğer bisiklete bakarsan lastiğin neden kolayca patladığını anlayabilirsin
İnce teker.
O size kalmış, yapcağınız şeyleri iyi düşünün karar verin ağırlık işi kişide biter downhill endurp ile tur yapan arkadaşlarım var, dirtjump sürüyordum bmx in gelişmiş hali dağ hali diyebiliriz tek vitesle heryere gidiyordum zorlanmadanHocam peki siz benim gibi birisi için ne tarz önerirsiniz? Şehir bisikleti tarzı mı?
Zayıf birisiyim.O size kalmış, yapcağınız şeyleri iyi düşünün karar verin ağırlık işi kişide biter downhill endurp ile tur yapan arkadaşlarım var, dirtjump sürüyordum bmx in gelişmiş hali dağ hali diyebiliriz tek vitesle heryere gidiyordum zorlanmadan
Bulabiliyorsanız hidrolikZayıf birisiyim.
Kargolama diye bir şey var değilmi?hayır beni yanlış anlama arkadaş saçma sapan bisikletler öneriyor ben ona diyorum
allahım ya adam ankarada yaşıyorum diyor sen ise muğladakii şeyi gösteriyon
hiç şehir bisikleti kullanmayı düşündünmü ve bisiklet i nasıl kullanıyorsun ne tarzda dağ ağırlıklımı şehir içimi ?Selam dostlar, geçen sene Kron XC100 almayı düşünüyordum lakin fiyatları uçtu. Bir bisikletim daha var XC150 lakin o şehir dışında. O yüzden yeni bir bisiklet almayı düşündüm.
İstediğim özellikler;
27.5 jant olsa güzel olur. 26'da sıkıntı olmaz.
Mekanik disk fren olsun ve arttırıcısı çevirmeli olmasın yeter.
Dostlar şu an bütçem belli değil önerilere göre karar vereceğim, düşük bütçeli önerilerinizi bekliyorum.
Evden okula okuldan eve.hiç şehir bisikleti kullanmayı düşündünmü ve bisiklet i nasıl kullanıyorsun ne tarzda dağ ağırlıklımı şehir içimi ?