Uygun Fiyatlı Bisiklet Pompası

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
367
Bütçe
70
Kron Xc 75 bisikletim için pompa alacağım çevredeki neredeyse bütün petrollerin hava basma makineleri ya bozuk ya da başlığını çalmışlar bir poliste görmüştüm elektrikli pompası vardı önerebileceğiniz var mı kaliteli bir şey için bütçe yükseltebilirim

el pompası mı istiyorsun kompresör mü anlayamadım

Buna bir bakabilirsin

Bununla o lastiği şişiremezsin ki. Bu pompa yolda lastiğin patlarsa lastiğe azıcık hava basıp en yakın petrole yetecek kadar basınç sağlıyor. Bizzat yol bisikletimin çantasında duruyor. Fiyatının ucuz olma sebebi yanında taşıyabilmen ve acil durumda kullanabilmen için. Malesef belirttiğin fiyata düzgün basınç göstergeli bir pompa zor bulursun. Geçen hafta bu ürünü sipariş etmiştim. Özellikle yol bisikleti olduğu için lastiğe basınçlı hava basmak gerekiyor. Aslında sadece yol değil tüm bisikletlerde bu geçerli. Zira kullanılan lastiğin ideal basınç değeri vardır. Az veya fazla basmanız hem lastiğe zarar verir hem de sizin performansınızı belirler. Tavsiyem 2.ele bakman. Güzel, hasarsız, basınç göstergeli bir pompa al. Zira bunu aldıktan sonra hemen kullanıp atmayacaksın. Uzun seneler seni götürecek.
https://www.decathlon.com.tr/p/ayak-pompasi-900/_/R-p-1016?mc=8385480&c=SARI

Arkadaşlar gerek kalmadı Petrol müşteri hizmetleriyle görüşüp ticket açtım başlığı yenilediler hava bastım siz kaç psi basıyorsunuz?

Ucuz yollu değil tabi ki ama ben bunu aldım mükemmel hem çok rahat hemde hızlı basıyorsunuz ayrıca göstergesi de var böylece ön ve arka tekerleri aynı seviyede basabiliyorsunuz. Bence paraya kıyın böyle bir şey alın derim.

Geri