Uygun fiyatlı dikey süpürge önerisi

leonel andres messi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
936
arkadaşlar selamlar. 1+1 ufak bir evim var tek yaşıyorum. gündüzleri evde değilim zaten anca akşamları ve hafta sonları evde oluyorum. öyle aman aman pislenmiyor etraf. o yüzden min 4-5k verip standart toz torbasız elektrikli süpürgelerdense dikey süpürgelerin yeterli olacağını düşündüm. şöyle max 1.5-2k bütçe ile mümkünse peşin fiyatına taksitte yapılan dikey süpürge önerisi istiyorum. en çok satılanlarda fantom pratic-s p1200 diye bir ürün var. 1.7k fiyatı. o nasıldır önerir misiniz? veya o kadar vermene de gerek yok daha ucuza şu model var aynı işi görüyor dediğiniz bir ürün varsa link paylaşırsanız çok iyi olur onlara da bakarım.

arkadaşlar selamlar. 1+1 ufak bir evim var tek yaşıyorum. gündüzleri evde değilim zaten anca akşamları ve hafta sonları evde oluyorum. öyle aman aman pislenmiyor etraf. o yüzden min 4-5k verip standart toz torbasız elektrikli süpürgelerdense dikey süpürgelerin yeterli olacağını düşündüm. şöyle max 1.5-2k bütçe ile mümkünse peşin fiyatına taksitte yapılan dikey süpürge önerisi istiyorum. en çok satılanlarda fantom pratic-s p1200 diye bir ürün var. 1.7k fiyatı. o nasıldır önerir misiniz? veya o kadar vermene de gerek yok daha ucuza şu model var aynı işi görüyor dediğiniz bir ürün varsa link paylaşırsanız çok iyi olur onlara da bakarım

arkadaşlar selamlar. 1+1 ufak bir evim var tek yaşıyorum. gündüzleri evde değilim zaten anca akşamları ve hafta sonları evde oluyorum. öyle aman aman pislenmiyor etraf. o yüzden min 4-5k verip standart toz torbasız elektrikli süpürgelerdense dikey süpürgelerin yeterli olacağını düşündüm. şöyle max 1.5-2k bütçe ile mümkünse peşin fiyatına taksitte yapılan dikey süpürge önerisi istiyorum. en çok satılanlarda fantom pratic-s p1200 diye bir ürün var. 1.7k fiyatı. o nasıldır önerir misiniz? veya o kadar vermene de gerek yok daha ucuza şu model var aynı işi görüyor dediğiniz bir ürün varsa link paylaşırsanız çok iyi olur onlara da bakarım.
Hocam alt bütçelerde çekim performansı çok iyi olmayabilir. Heifer al dicektim fiyatı uçmuş 4 bin olmuş.

Hocam alt bütçelerde çekim performansı çok iyi olmayabilir. Heifer al dicektim fiyatı uçmuş 4 bin olmuş.
bütçeyi ne kadar artırmak lazım hocam en azından örneğin yemek yaptıktan sonra pislenirse halıyı temizleyebileyim yani. dandirik bir şey olacaksa çok ucuzuna bakmayayım.

bütçeyi ne kadar artırmak lazım hocam en azından örneğin yemek yaptıktan sonra pislenirse halıyı temizleyebileyim yani. dandirik bir şey olacaksa çok ucuzuna bakmayayım.
Heifer al bence minimum. Sonrası 6-10k arası Philips var.
@Mehmet Yılmaz yakın zamanında heifer aldı. Memnunum diyordu en son.

Bütçe düşükse Onvo'nun ve Kiwi'nin bldc motorlu modelleri var 2000-3000 arasına onlara yönel derim iş görürler ev zaten ufakmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,884
Üyeler
184,696
Son üye
oktayarabd
Geri