Neler Yeni

UYGUN FİYATLI PROFESYONEL FOTOĞRAF MAKİNESİ ARAYIŞI

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Merhabalar, ben fotoğraf ve video işleriyle ilgilenmek istiyorum. Bununla ilgili yaptığım takıları, giysileri satmak ve orman deniz gibi yerlerin videolarını çekebilmek için bir fotoğraf makinesi arayışına girdim. Lakin bu konularda pek bir tecrübem yok. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Çok bütçe ayırmak istemiyorum. Uygun fiyatlı işimi görecek bir fotoğraf makinesi arıyorum.

AydNn

80+ Bronze
uygun fiyat kişiden kişiye değişir bütçe verin de bilen kişiler öneri yapsın

Juiclair0

80+ Silver
Merhabalar, ben fotoğraf ve video işleriyle ilgilenmek istiyorum. Bununla ilgili yaptığım takıları, giysileri satmak ve orman deniz gibi yerlerin videolarını çekebilmek için bir fotoğraf makinesi arayışına girdim. Lakin bu konularda pek bir tecrübem yok. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Çok bütçe ayırmak istemiyorum. Uygun fiyatlı işimi görecek bir fotoğraf makinesi arıyorum.
uygun fiyattan kastın nedir bi aralık belirtirmisin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Fazla bütçe ayırmak istemiyorum dan kastın nedir?
En az giriş seviye modeller 3-4k
Profesyonelller 20k

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 ila 1000 düşünüyorum. Zorlarsan 1500₺ ye çıkabilirim.

Juiclair0

80+ Silver

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
500 ila 1000 düşünüyorum. Zorlarsan 1500₺ ye çıkabilirim.
o bütçeye zor profesyonel fotoğraf makinesi ancak ikinci ellere bakman gerek sahibinden letgo dolap gibi yerlerden 1000tl daha koysan olabilir

Top Bottom