Neredeyse artik bakkalarda satılacak Corsair 8GB Vengeance siyah ram alabilirsin fiyati 300 TLArkadașlar merhaba bend i5 ișlemcisi kullanîyorum ve 8 gb ram var yanîna kać gb ram takayîm bide uygun fiyatlî 4 veya 8 gb ram önerirseniz sevinirim
Hyper x i oneririm f/pArkadașlar merhaba bend i5 ișlemcisi kullanîyorum ve 8 gb ram var yanîna kać gb ram takayîm bide uygun fiyatlî 4 veya 8 gb ram önerirseniz sevinirim
Markası ve cl değeri nedir?Ddr3 1600 mhz 8 gb kullanîyorum
Öncelikle i5 kacıncı nesil eğer 8.ş nesilse isteğe balı 1 tane daha 8gb daha takabilirsinizArkadașlar merhaba bend i5 ișlemcisi kullanîyorum ve 8 gb ram var yanîna kać gb ram takayîm bide uygun fiyatlî 4 veya 8 gb ram önerirseniz sevinirim
Arkadaşın anakartı ddr3 ram destekliyor siz ise ddr4 bir ram öneriyorsunuz konudaki mesajları okuyup ya da yeterli bilgiyi edndikten sonra yorum yapmanız bence daha faydalı olur.Ben 240 aldım incehesap cuma günü indirimi 8 de hemen bitiyor ama olsun cumayı bekle çok ucuza 300 tl ye bazen rgb olanlar düşüyor alabilirsin marka olaraktan team t force f/p ram
Corsair vengence 8 gb öneririm 1600mhzDdr3 1600 mhz 8 gb kullanîyorum