adam uygun demiş
Arkadaşlar selam. Ortalama 1.000 TL bandında hafif ve güzel bir kablosuz oyuncu faresi almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
ortalama 1000tl demiş , hiçbir işe yaramayan çöp mouse alcağına biraz daha verip attığım gibi sensörü skatezi ve switchleri belli olan düzgün bir şey alabiliradam uygun demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığın mouse çok küçük ellerine sığar mı bilmemortalama 1000tl demiş , hiçbir işe yaramayan çöp mouse alcağına biraz daha verip attığım gibi sensörü skatezi ve switchleri belli olan düzgün bir şey alabilir
ayrıca hafif demiş senin attığın mouse 340 gram tuğladan daha ağırattığın mouse çok küçük ellerine sığar mı bilmem
ben bütçe konusunda zorlanmaması amacından onu attım ayrıca senin attığın mousenin aynısı vatanda da var ona küçük kuzenimin eli sığarayrıca hafif demiş senin attığın mouse 340 gram tuğladan daha ağır
vatanda olması ne alaka onu anlamadım ayrıca el boyutlarının yaşla alakası olmadığını bilmiyor musunben bütçe konusunda zorlanmaması amacından onu attım ayrıca senin attığın mousenin aynısı vatanda da var ona küçük kuzenimin eli sığar
ayrıca attığın marka doğru düzgün bilinmeyen marka bozulduğu zaman garantiye nereye götürecek ?vatanda olması ne alaka onu anlamadım ayrıca el boyutlarının yaşla alakası olmadığını bilmiyor musun
Arkadaşlar selam. Ortalama 1.000 TL bandında hafif ve güzel bir kablosuz oyuncu faresi almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Türk bir arkadaşın çıkardığı marka ve sorun oluştuğunda anında değişim garantisi veriyor , bilmediğin konularda boş boş konuşup insanları yanlış yönlendirme ayrıca daha uyguna da atılacak çok seçenek var , dandik 340 gram klavyeden daha ağır sensörü skatezi belli olmayan mouse un neyini savunuyorsun hala anlamadımayrıca attığın marka doğru düzgün bilinmeyen marka bozulduğu zaman garantiye nereye götürecek ?
tamam kral sakin en iyisi sizsiniz bu kadar kasma attığım kötüyse kötü de geç ne kadar dert oldum sana hiçbirşeyi önerdiğimde yokTürk bir arkadaşın çıkardığı marka ve sorun oluştuğunda anında değişim garantisi veriyor , bilmediğin konularda boş boş konuşup insanları yanlış yönlendirme ayrıca daha uyguna da atılacak çok seçenek var , dandik 340 gram klavyeden daha ağır sensörü skatezi belli olmayan mouse un neyini savunuyorsun hala anlamadım
örnek :
tamam kral sakin en iyisi sizsiniz bu kadar kasma attığım kötüyse kötü de geç ne kadar dert oldum sana hiçbirşeyi önerdiğimde yok