Mining olsa bile çok performans düşüşü olmaz en iyisi elden almaya çalışın bence.Bilemiyorum 3000'ede rog strix 1070 buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1070Ti bu kadar ölü fiyattan satması garip değilmi ginede?
Arkadaki 4 vidadan birinde garanti stickerı oluyor sökülmüşse boşver atlama ucuz diye.7/24 ekran kartı arayan biri olduğumdan çok buluyorum
Kontrol etmwnin bir yolu varmı?
Satmayı düşünüyorum ztn qwe alcam size fotolarını atıcam backlateyi söküp tamir görüp görmediğine bakarsınız2/3 ay sonra elinde kalır kanka yapma etme sen bilirsin...
Param güvende?Mining olsa bile çok performans düşüşü olmaz en iyisi elden almaya çalışın bence.
4 tane alsan ayda 2200tl net kâr bırakır çok iyi alsam mı acaba7/24 ekran kartı arayan biri olduğumdan çok buluyorum
Kontrol etmwnin bir yolu varmı?
Sana linklerini atsam sen alıp mining yapıp bana bi 100tl fişeklermisin acaba (!)4 tane alsan ayda 2200tl net kâr bırakır çok iyi alsam mı acaba
Dün Bakırköy'de 6 saat calistim 2000tl aldım riser kurdum yaşım 17 .dSana linklerini atsam sen alıp mining yapıp bana bi 100tl fişeklermisin acaba (!)
6 saatte 2000? What?Dün Bakırköy'de 6 saat calistim 2000tl aldım riser kurdum yaşım 17 .d
1 dakikalığına ümitlendimO 3200 liraya 1070 Ti satan adama bende yazdım Letgo’dan. Satıcın adı yakamoz iletişim hatta. Adam kendisi site hazırlamış sahibinden’in kendi sitesine benziyor ama dolandırıcılık yapmak için hazırlamış siteyi yani adamın param güvende açmak gibi bir niyet yok boşuna vaktini öldürme
Bende ümitlenmiştim ama siteyi çok dandik hazırlamış yani ona inanan varsa yazık ona ama kesin vardır1 dakikalığına ümitlendim
Vay be…Dün Bakırköy'de 6 saat calistim 2000tl aldım riser kurdum yaşım 17 .d
Param güvendenin işleyişini bilmiyorum, araba satarken bile tonla yöntemlerle millet birbirini dolandırıyor. Sağı solu belli olmaz diye dedim.Satmayı düşünüyorum ztn qwe alcam size fotolarını atıcam backlateyi söküp tamir görüp görmediğine bakarsınız
Param güvende?