Neler Yeni

Uyku problemim var yardım edin

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,693
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yapsın hocam. Ama garipten sesler duyarsa çözğm belli sadece bu durumlar için değil her durum için koruyucu. Önemli yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanepe yok mu ?
Peki.

Tarık06

80+
Yapsın hocam. Ama garipten sesler duyarsa çözğm belli sadece bu durumlar için değil her durum için koruyucu. Önemli yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanepe yok mu ?
Var oturma odasında da var salonda da var ama bizimkiler kanepede yatmamı istemiyor

Aware

80+ Silver

Aware

80+ Silver
Abim zaten uyumuyor sabaha kadar televizyon izliyor abime dedim abi sen bu sesleri duyuyormusun yok duymuyorum dedi bende anlamadım niye böyle oluyor
Gereksiz dikkat ediyorsundur ozaman kapını kapat uyu rahat ettiğin bir pozisyonda.

Tarık06

80+
2 yıl önce kuzenimle korku filmi izlemiştim bende korku filmi olduğunu bilmiyordum bana dedi komedi filmidir gel benle izle bende izledim sonra filmin sonunda bana dedi bu izlediğimiz korku filmiydi ondan sonra birdaha hiç korku filmi izlemedim acaba filmin etkisinde olabilirmiyim?

Aware

80+ Silver
2 yıl önce kuzenimle korku filmi izlemiştim bende korku filmi olduğunu bilmiyordum bana dedi komedi filmidir gel benle izle bende izledim sonra filmin sonunda bana dedi bu izlediğimiz korku filmiydi ondan sonra birdaha hiç korku filmi izlemedim acaba filmin etkisinde olabilirmiyim?
Olabilir.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Uyku saatini erkene çek. Ben 9-10 yaşlarımda aynı sorun yüzünden yatamıyordum. Sonra 1 gün uyanık kalıp akşam 8-9 gibi yatıp sabah 6 da kalktım öyle 1 sene devam etti. Artık böyle bir sorunum yok ama sen de yapabilirsin psikolojik sorun.

Top Bottom