Neler Yeni

Uyumaktan Korkuyorum

Sizce ben 3.14 ten önce uyumaktan korkuyor muyumdur?

• evet

Oylar: 5 7.5%
  • hayır

Oylar: 5 7.5%
  • Bu ne sal.a_k sal.a_k sorular

Oylar: 62 92.5%

• Oy kullanan toplam üye
    67

mfimmel

80+ Silver
Saat gece 3 ten sonra cinler uyanırmış😳

:(:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya 16 yaşına geldim tam 2 yıldır evet 2 yıldır bir film yüzünden 3.14 ten önce yatamıyorum. film korku filmiydi işte tam o saatte fln bla bla. anladınız siz ve bu bazen çok can sıkıcı oluyor mesela saat 2.30 o saatte uyuyamıyorum illa 3.14 ü geçmesini bekliyorum. uyuyunca ki ev sessiz oluyor. koridorda ayak sesleri duyuyorum. sadece Cem Yılmaz izediğimde rahat uyuyabiliyorum. Yardın eder misiniz?
Edit : arkadaşlar konu ciddi ama anketi trol olsun diye açtım eğlencesine :)
Psikiyatriste git ama geçer zamanla.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
ya 16 yaşına geldim tam 2 yıldır evet 2 yıldır bir film yüzünden 3.14 ten önce yatamıyorum. film korku filmiydi işte tam o saatte fln bla bla. anladınız siz ve bu bazen çok can sıkıcı oluyor mesela saat 2.30 o saatte uyuyamıyorum illa 3.14 ü geçmesini bekliyorum. uyuyunca ki ev sessiz oluyor. koridorda ayak sesleri duyuyorum. sadece Cem Yılmaz izediğimde rahat uyuyabiliyorum. Yardın eder misiniz?
Aynı sorun bende de vardı. Gözlerim yorgunluktan kapanana kadar uyuyamıyordum. Ses falan duyuyordum (tabii o aralar yaş 13-14 falan). Sonrasında yazın çalışmaya başladım, korku filmleri videolarına ara verdim. Önceden 2-3'e kadar uyuyamazdım çalışınca 11de uykum geliyordu bende yatıyordum. Bu bir süre sonra döngü gibi oldu her gün 11de yatmaya başladım. Yaş 15-16 olunca yeniden korku filmleri,videoları izlemeye başladım fakat herhangi bir şekilde korkma hissi olmamaya başladı. Ya korkuya alıştım ya da ergenliğin verdiği olgunlukla artık onların gerçek olmadığı kanısına vardım. Şuanda ise korku filmi izlerken uyuya kalıyorum. Ve önceden neden korktuğumu anlamıyorum.

CemSultan01

80+ Bronze
Aynı sorun bende de vardı. Gözlerim yorgunluktan kapanana kadar uyuyamıyordum. Ses falan duyuyordum (tabii o aralar yaş 13-14 falan). Sonrasında yazın çalışmaya başladım, korku filmleri videolarına ara verdim. Önceden 2-3'e kadar uyuyamazdım çalışınca 11de uykum geliyordu bende yatıyordum. Bu bir süre sonra döngü gibi oldu her gün 11de yatmaya başladım. Yaş 15-16 olunca yeniden korku filmleri,videoları izlemeye başladım fakat herhangi bir şekilde korkma hissi olmamaya başladı. Ya korkuya alıştım ya da ergenliğin verdiği olgunlukla artık onların gerçek olmadığı kanısına vardım. Şuanda ise korku filmi izlerken uyuya kalıyorum. Ve önceden neden korktuğumu anlamıyorum.
Ben şuan izlediklerimden hiç korkmuyroum. Cin min sıfır korku. 2 sene önceki hislerim uyanıyor sanki geceleri yoksa bende korkmuyroum sadece içimdeki o dürtü beni korkutuyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Sabah ezanına kadar uyumayanı duydum 3.15 de ayrı. Ben olsam 3.1 0 da uyurdum

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
ilk iki filmi izledim, güzeldi ama korkmadım hiç

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
yat aşşa direkt uyu bir şey olmadığını gördüğün zaman zaten rahat uyumaya başlayacaksın korkunun üstüne git inadına daha erken saatte uyu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
göksel yurtcan
bende bu olaylardan çok korkardım ama benim eskiden oturduğum evin altında sanırım romadan kalma haziine vardı ve onoda koruyan 1 varlık vardı ama sanırım cin değildi ama bizlede konuşabiliyordu bilinç altı olarak babam bir aralar inanmadı sonra babamda o varlığı görmüş o andada bizim videomuzu çekiyormuştu telefonla sonra varlık banyoya doğru girmiş babamda kaydı kapatmadan banyoya girip ana bacı avrat mezhebine kadar sövmüş adamsan ortaya çık falan demiş o videoyu izlediğimden beri artık bu tarz olaylardan korkmuyorum

CemSultan01

80+ Bronze
yat aşşa direkt uyu bir şey olmadığını gördüğün zaman zaten rahat uyumaya başlayacaksın korkunun üstüne git inadına daha erken saatte uyu
Bugün denedim bunu. İşe yaradı bak tak diye koydum kafamı başka şeyler düşündüm. Bir an aklıma fln gelsede boşverdim. Uyudum tak diye

CemSultan01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Türker
hocam önce kendini kandırma halledersin her şeyi

Top Bottom