CemSultan01
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
denicem bu akşam bakalımYa sen izle muhabbet sarıyor zaten kafan oraya gitmez.
Biraz sonra da uyursun
denicem bu akşam bakalımYa sen izle muhabbet sarıyor zaten kafan oraya gitmez.
Biraz sonra da uyursun
Kanal Serbesti diye bir kanal var oradakilere bak daha sohbet havasında onlardenicem bu akşam bakalım
korku seansıydı glbHangi film?
Hocam sayısal derslerde biz pi'yi 3.14 yerine 3 alıyoruz bari siz de öyle yapın 14dk saymakla uğraşmayın.ya 16 yaşına geldim tam 2 yıldır evet 2 yıldır bir film yüzünden 3.14 ten önce yatamıyorum. film korku filmiydi işte tam o saatte fln bla bla. anladınız siz ve bu bazen çok can sıkıcı oluyor mesela saat 2.30 o saatte uyuyamıyorum illa 3.14 ü geçmesini bekliyorum. uyuyunca ki ev sessiz oluyor. koridorda ayak sesleri duyuyorum. sadece Cem Yılmaz izediğimde rahat uyuyabiliyorum. Yardın eder misiniz?
olm nasıl bişiyse hep aklıma girdi 3.14 diyeHocam sayısal derslerde biz pi'yi 3.14 yerine 3 alıyoruz bari siz de öyle yapın 14dk saymakla uğraşmayın.
o yüzden Cem Yılmaz abimi izliyorumBu tarz şeyler arada bende de oluyor. Kafanı o konuya yorarsan uyuyamazsın.
Yapman gereken şey gün içinde vücudunu yormak ve farklı şeyler düşleyerek uyumaya çalışmak.
Bende sana diyorum ki gün içinde vücudunu yor.o yüzden Cem Yılmaz abimi izliyorum
ya 16 yaşına geldim tam 2 yıldır evet 2 yıldır bir film yüzünden 3.14 ten önce yatamıyorum. film korku filmiydi işte tam o saatte fln bla bla. anladınız siz ve bu bazen çok can sıkıcı oluyor mesela saat 2.30 o saatte uyuyamıyorum illa 3.14 ü geçmesini bekliyorum. uyuyunca ki ev sessiz oluyor. koridorda ayak sesleri duyuyorum. sadece Cem Yılmaz izediğimde rahat uyuyabiliyorum. Yardın eder misiniz?