Neler Yeni

Uyumaktan Korkuyorum

Sizce ben 3.14 ten önce uyumaktan korkuyor muyumdur?

• evet

Oylar: 5 7.5%
  • hayır

Oylar: 5 7.5%
  • Bu ne sal.a_k sal.a_k sorular

Oylar: 62 92.5%

• Oy kullanan toplam üye
    67

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
8 yaşında iken gece yarısına yakın bir korku filmi izlemiştim.
Bir ambulans hamile bir kadının almaya giderken biri ambulansın önünü kesiyor,Herkesi bıçakla kuşbaşı yapıp gidiyordu.
Yatak odamın lambası o zamanlar gece mavisi şeklinde olduğu için tam bir dehşet yaşıyordum geceleri.
Bu durumu ise uzak doğuda yaşayan bir keşiş vasıtası ile çözdüm.
Der ki keşiş "Korkularımızı ancak ve ancak bir başka korku ile yeneriz."

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ya 16 yaşına geldim tam 2 yıldır evet 2 yıldır bir film yüzünden 3.14 ten önce yatamıyorum. film korku filmiydi işte tam o saatte fln bla bla. anladınız siz ve bu bazen çok can sıkıcı oluyor mesela saat 2.30 o saatte uyuyamıyorum illa 3.14 ü geçmesini bekliyorum. uyuyunca ki ev sessiz oluyor. koridorda ayak sesleri duyuyorum. sadece Cem Yılmaz izediğimde rahat uyuyabiliyorum. Yardın eder misiniz?
Hangi film o

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
Bu biraz sıkıntı. Bunu bizim çözebileceğimizi sanmıyorum. Sana psikolog lazım. Ama bimdekinden değil(!)

CemSultan01

80+ Bronze
Dostum aslında bunun çözümü çok basit. Ben de o saatlerde tedirgin oluyorum ama korkmuyorum.
Işıkları yakarak evin içerisinde saat 03.00 gibi dolan birkaç tur.
Daha sonra birkaç ışığı kapatarak aynı şekilde tekrardan dolan.
Sonra da telefonunun ışığını açıp dolan.
En sonunda da karanlık bir ortamda dur birkaç dakika ve gözünü karanlığa alıştır.
Evin içerisinde farklı odalarda birkaç dakika geçir.
Bunu birkaç gün yapmaya devam et.
Korkuların sonra erecektir. İnanabilirsin bu konuda bana.
Ayrıca erken yatıp erken kalkman sağlıklı olacaktır. Neden o saatlerde uyanık durma gereksinimi duyuyorsun ki? :)
Film fln izliyorum hem sessiz oluyor güzel oluyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korku seansı glb

Korku seansı mıydı filmin adı?
Evet

filmi bidaha izle geçer
E ama sen kaşiniyorsun :)

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
ya 16 yaşına geldim tam 2 yıldır evet 2 yıldır bir film yüzünden 3.14 ten önce yatamıyorum. film korku filmiydi işte tam o saatte fln bla bla. anladınız siz ve bu bazen çok can sıkıcı oluyor mesela saat 2.30 o saatte uyuyamıyorum illa 3.14 ü geçmesini bekliyorum. uyuyunca ki ev sessiz oluyor. koridorda ayak sesleri duyuyorum. sadece Cem Yılmaz izediğimde rahat uyuyabiliyorum. Yardın eder misiniz?
Yanlış anlama pskiyatri servisine randevu al ilerki yaşlarda sıkıntı yaratabilir sağlık ihmale gelmez.

CemSultan01

80+ Bronze
Yanlış anlama pskiyatri servisine randevu al ilerki yaşlarda sıkıntı yaratabilir sağlık ihmale gelmez.
Ya aslında sarede aklıma geldiğinde oluyor bide ek olarak şunu belirteyim. Haftada 1 kere fln oluyor yada 2 haftada 1

Top Bottom